16-річна дочка Ольги Фреймут ошелешила своїм зовнішнім виглядом: возз’єдналася з мамою в Лондоні (ФОТО)

16-річна дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл ошелешила своїм дорослим зовнішнім виглядом на новому фото з Лондону, де возз'єдналася із зірковою мамою.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут є багатодітною мамою трьох дітей. Молодших сина і дочку зірка народила від Володимира Локотко, за якого вийшла заміж у 2017 році.

Старша спадкоємиця Злата з’явилася на світ ще до початку кар’єри Олі на телебаченні — під час навчання в Лондоні.

Батько дівчинки — екс-наречений Фреймут Ніл Мітчелл, але як такої участі у вихованні доньки він не брав, оскільки стосунки пари розпалися до народження дитини.

Як Ольга розповідала в одному зі своїх інтерв’ю, з вихованого та елегантного британця Ніл з часом перетворився на “типового хлопа з Лондона”, і вона зрозуміла, що такий батько доньці не потрібен.

Фреймут вдалося самотужки виростити Злату, яка напередодні свого 16-річчя переїхала у Сполучені Штати Америки на навчання.

Ольга Фреймут відпустила доньку Злату вчитися в Америку
16-річна дочка Ольги Фреймут ошелешила своїм зовнішнім виглядом

Там, у сонячній Каліфорнії, дівчина будує самостійне доросле життя, але зараз вона возз’єдналася з зірковою матір’ю у британській столиці, куди Ольга тимчасово емігрувала з України через неспокійну ситуацію.

Про це стало відомо з Інстаграму Фреймут, де вона залишила “лист до себе в еміграції”, звернувшись до усіх українок, що були вимушені покинути Батьківщину, щоб завжди пам’ятали про прикуті до себе погляди іноземців і про те, що саме вони зараз представляють свою націю за кордоном.

Судячи з нового фото Злати Мітчелл в соцмережах, зараз вона теж знаходиться в Лондоні, про це говорить відмітка Букінгемського палацу.

16-річна дочка Ольги Фреймут ошелешила своїм зовнішнім виглядом
16-річна дочка Ольги Фреймут ошелешила своїм зовнішнім виглядом

На опублікованому кадрі дівчина виглядає дуже дорослою — справжня красуня виросла.

Схожі статті