“Заявив, що він батько моєї Злати”: Оля Фреймут хоче вибити з Сергія Притули аліменти, адвокати вже працюють

Гостра на слівце українська телеведуча Ольга Фреймут перестала спілкуватися зі своїм екс-колегою і другом Сергієм Притулою. Довгий час зірок підозрювали у романтичних стосунках, а одного разу Оля дала привід думати, що Сергій є батьком її старшої дочки, вимагаючи від нього аліменти.

На рахунку телевізійної пари Фреймут-Притула безліч розважальних проєктів на Новому каналі – “Хто зверху?”, “Кабріоліто”, “Страсті за Ревізором”, а почалося все з ранкового шоу “Підйом”. Про роман знаменитостей не пліткували тільки ледачі. Сергія зауважував, що любить свою дружину, тож між ними з Ольгою нічого не може бути, тоді як сама вона неодноразово зізнавалася у почуттях колезі. Розбрат у стосунки телезірок вніс несподіваний перехід Фреймут на 1+1.

Чому Сергій Притула посварився з Фреймут
Чому Сергій Притула посварився з Фреймут

Ольга пішла на “плюси” у 2013 році у розпал підготовки до нового сезону “Хто зверху?”. Коли сценарії вже були прописані, ведуча залишила Притулу без партнерки, хоча напередодні дала йому обіцянку, що залишиться на Новому. Це значно погіршило відносини героїв статті, але спілкування вони тоді не припинили.

Якраз незадовго до цих подій Фреймут поспілкувалася з журналістами Tochka.net і викрила нові несподівані подробиці взаємин з Сергієм:

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти”.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Ольга Фреймут вимагає від Сергія Притули аліментів на старшу дочку Злату

Оля одразу ж пояснила – Сергій пожартував, тож і вона жартома вирішила подати на аліменти.

Справжнім батьком Злати є колишній наречений Фреймут, британець Ніл Мітчелл. Його майбутня телезірка зустріла, коли здобувала вищу освіту в Лондоні. Аристократичні манери кавалера одразу підкупили вибагливу красуню, тож незабаром вона дізналася, що вагітна. Втім, народжувала Ольга вже в Україні без Ніла поруч, оскільки сама поставила крапку в їхньому романі і вирішила, що такий батько її дитині не потрібен.

Схожі статті