Дан Балан та деякі члени його молдавської родини фігурують в медійних скандалах: що не зміг приховати мачо

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан завжди знаходився в центрі уваги ЗМІ. Одна з причин – скандальні історії, в яких був помічений і він, і його рідні.

Дан Балан народився в родині дипломата Михая і телеведучої Людмили. Також у нього є молодша сестра Санда. Батько співака – мало відомий широкій публіці, зате дружину і сина преса увагою не обходить. В тому числі через скандали.

Так, у 2004-2005 роках засоби масової інформації поширювали чутки про те, що Людмила Балан мала відношення до торгівлі органами, але зірка це спростувала і пояснила, що в новинах йшлося про іншу жінку з таким самим ім’ям та іншим по-батькові.

Приголомшлива Людмила Балан
Дан Балан і його мама осоромилися на весь світ, потрапивши у скандальну історію

Сам Дан, коли здобув популярність як соліст гурту O-Zone, теж не зміг уникнути неприємних інцидентів. У 2010 році в одному з румунських журналів з’явилася стаття про те, що виконавець був помічений за вживанням заборонених речовин. Звісно, Балан відхрестився від наклепів.

Пізніше в тому ж році на день міста Кишинева молдавський мачо розчарував фанатів появою на концерті нетверезим – він навіть не зміг заспівати наживо. Виправдання Дан знайшов і послався на втому.

Також в один період таблоїди рясніли заголовками про те, що колишня обраниця Балана ледь не рушила на той світ, бо не могла змиритися з розставанням. Підтвердження цей факт від артиста не отримав.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Дан Балан та деякі члени його молдавської родини фігурують в медійних скандалах

Варто зауважити, що Балан став особливо цікавий українській публіці через плітки про його роман зі співачкою Тіною Кароль. Пара зрештою ясності не внесла і жодного разу чітко не сказала – правда це чи ні.

З детальною історією стосунків Дана і Тіни знайомтеся в наступному відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті