|
14.07.2022 17:56

Погладшала, стала біженкою і покинула дочку: яку ціну зрадниця України Лорак заплатила за пляски перед путіним

Колись Ані Лорак була поп-дівою українського шоу-бізнесу. Але її виступ на святі в Криму на честь його анексії перед володимиром путіним усе змінив для артистки.

У 2014р році знаменита українська співачка Ані Лорак до глибини душі вразила своїх шанувальників, виступивши на святі в Криму, який влаштувався на честь анексії півострову та приєднання його до російської федерації. Знаменитість не побачила нічого засудливого у тому, що вона виступить перед володимиром путіним і отримала круглий чек за свій вихід на сцену.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

А вже через декілька днів вона отримала новину: українці не готові пробачити їй подібний вчинок, а двері до Батьківщини назавжди закриті.

Здавалося, що зрада насправді ніяк не вплинула на життя артистки. Так, її цькували, але вона придбала неймовірно розкішний особняк у Підмосков’ї, жила на широку ногу, заробляла гроші, подорожувала, а її донька не знала, що таке бідність.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

Та виявилося, що це був далеко не кінець історії. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні, Ані чекала нова хвиля хейту. Тоді ж в неї не вийшло заключити новий договір з совістю, адже почали гинути люди.

Тим не менш, про свою позицію гучно та чітко вона заявити не змогла. “Ні війні” виявилося недостатньо для українців, і занадто для росіян. Спочатку жінка видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, а потім зникла на тривалий час.

Подейкували, що вона втекла з російської федерації, а прихисток її надавали то в Європі, то в Арабських Еміратах. Згодом стало відомо, що свою єдину доньку Софію вона залишила колишньому чоловіку Мурату. Мабуть вперше дівчинка так багато часу проводила з родиною свого тата.

А нещодавно Ані Лорак засвітилася під час виступу на вірменському весіллі і стало відомо, що вона набрала немало зайвої ваги.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

Можливо справа в стресі, можливо проблеми зі здоров’ям, але що сталося насправді, ніхто не знає. Та новий вигляд артистки не залишився непоміченим, а фанати були просто шоковані. Подейкують і про те, що Кароліна стала банкрутом.