|
15.07.2022 15:20

Як виглядала Камалія до одруження із Захуром: шкіряні костюми, дикі танці під техно у метро, купа кавалерів

Найбагатша співачка Камалія завжди вирізнялася аристократизмом та вишуканими манерами, проте у молодості вона була справжньою бунтаркою, яка обожнювала експерименти.

Камалія. Героїня цього матеріалу прославилася не лише талантом, а й своїм щирим серцем. Вона і до війни займалася благодійністю разом з коханим Захуром. Нині навіть її сторінка в Instagram стала місцем боротьби проти спільного ворога всіх українців.

Як виглядала Камалія до одруження із Захуром

Та починалася історія становлення зірки зовсім інакше. Якщо зараз вишукані сукні, ідеальні зачіски, розкішні макіяжі стали візитівкою артистки, то у молодості вона дозволяла собі бути справжньою бунтаркою. Річ у тім, що співачка починала не з любовної лірики, а із  драйвового техно. Один з перших кліпів на тематичну музику дружина пакистанського бізнесмена знімала у столичній підземці.

Юна Камалія вирішила підкорити всіх сміливими шкіряними костюмами та шаленими танцями у стилі 1990-х. Навколо зірки зібрали кращих хореографів, які за сценарієм зображували кавалерів, що мріють потанцювати з красунею, що рухається найкраще.

Власне, й про це і сама пісня. Вражає знаменитість не лише своїми па, а й вокалом, демонструючи всю силу голосу. Кліп настільки вподобали тоді, що навіть пустили у ротацію престижної на ті часи програми “Територія А”.

Цікаво, що нинішні покоління неоднозначно прокоментували ретро-знахідку. Комусь рухи Камалії і її стиль сподобався, а хтось написав:

  • “Самі попригульки”
  • “Дуже смішна вона”
  • “Смішна Камалія”

Нагадаємо, що зірка ще у 2004-му році отримала звання “Заслуженої артистки України”, а у 2008-му стала титулованою “Місис Світу”. Свою роботу на сцені віртуозно Камалія поєднує з піклуванням про Захура та спільних донечок Арабеллу і Мірабеллу.

Більше про знаменитість у відео: