“У багатих свої дивацтва”: Камалія зібрала доньок на Хелловін та похизувалася костюмами, чим обурила мережу

Співачка Камалія разом зі своїм чоловіком, мільярдером Мохаммадом Захуром, виховує двох доньок-двійнят. Співачка довго чекала на народження дітей, тож зараз з превеликою радістю ділиться сімейними фотографіями в особистому блозі. Цього разу зірка показала, як вони підготувалися до Хелловіну.

Співачка Камалія у своєму особистому блозі регулярно ділиться з прихильниками сімейними фотографіями з чоловіком і доньками. Артистка називає себе домашньою жінкою та просто обожнює проводити свій час у колі родини. За її життям у соціальних мережах спостерігають більше 200 тисяч підписників, які не забувають висловлювати власну думку щодо новин Камалії.

Камалія з родиною
Камалія з родиною

У новій публікації виконавиця показала, як вона зібрала своїх доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу до школи на святкування Хеловіну. Сестри-двійнята обрали образи головної героїні супергеройського фільму – дивакуватої Харлі Квін.

В оригіналі цей персонаж був блондинкою з двома хвостиками. Однак лише одна з доньок Камалії погодилася приміряти на собі перуку – інша вирішила зробити зачіску зі свого натурального каштанового волосся. Обидві доповнили свої образи яскравими пасмами та тимчасовими тату сердець на щоках.

“От що заявили мої дівчата сьогодні зранку: Сьогодні в нашій школі перевдягання на Хелловін. Ми обрали різні образи Харлі Квін”, – написала співачка у своєму особистому блозі.

Камалія зібрала доньок на Хелловін та похизувалася костюмами
Камалія зібрала доньок на Хелловін та похизувалася костюмами

В Україні ще не всі сприймають цей день як святковий, тож деякі коментатори дозволили собі висловити незадоволення костюмами дівчаток:

“У багатих свої дивацтва”, – написали під фотографією сестричок у приміряному образі.

Проте більшість фанатів зіркової мами позитивно поставилися до костюмів Арабелли та Мірабелли:

  • “Милі дівчатка. Всі в мамочку”;
  • “Така милота. Дай вам боже здоров’я і щастя”;
  • “Красуні, як і їхня мама! Щастя їм божого та добра”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.