|
18.07.2022 11:59

Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку: народилася від стосунків дружини та кращого друга

Відомий український виконавець та продюсер Потап у шлюбі з Іриною Горовою виховував двох дітей, хоча батьком був лише одному сину. Як виглядає падчерка зірки?

Мало хто знає, але на початку кар’єри Потапа чоловіка всерйоз звинувачували через його “безчесність”. І передумовою для цього служили не тільки пісні, які здавалися слухачам нахабним плагіатом. Справа в тому, що майбутня суперзірка закохався у дружину свого кращого друга Юрія Горового.

Молоді люди починали творчий шлях разом, але в процесі розвитку кар’єри, Юрій Горовий не тільки втратив кохану жінку та дочку Наталію, але й загубився десь в шоу-бізнесі, опинившись у тіні Потапа.

Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку

Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку

Однак, ніяких скандалів, на які очікувала аудиторія, або відкриттів не було. Юрій Горовий досить спокійно поставився до того, що відбувається в особистому житті його друга. Або ж принаймні робить такий вигляд на камеру.

У шлюбі з Потапом Ірина народила йому сина Андрія, тому декілька років зірки виховували двох дітей, аж допоки Олексій не зрозумів, що закоханий в Настю Каменських. Старша донька Горової доросла, і на момент розлучення пари була достатньо зріла, щоб розуміти, що відбувається. Заради своїх дітей Ірина змогла зберегти прекрасні стосунки із Юрієм, з яким в неї не склалося, і з Потапом, який їй зраджував. Навіть зараз до мережі потрапляють знімки, на яких батько Наталії знаходиться у колі її родини, і виглядає все так, ніби нічого і не змінювалося.

Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку. Потап та Ірина Горова з дітьми 

Тим часом невідомо, чи змогли Олексій та Юрій зберегти свою дружбу. Але варто відмітити, що чоловіки взагалі не світяться разом і тим паче, не публікують спільних фото. Тож справедливо припустити, що стосунки між зірками все ж таки сильно охололи.