(Відео) Репер Потап випустив кліп: готується стати батьком та в очікуванні малюка зізнається Насті у коханні

Потап та Настя Каменських відсвяткували другу річницю спільного життя. Свої почуття до дружини репер оспівав у новій пісні.

Потап і Настя Каменських тривалий час разом співпрацювали. Проте, доля склалася так, що їх робочі стосунки переросли у романтичні. Пара побралася, а прихильники не можуть дочекатися, коли почують радісну новину про те, що музиканти чекають на немовля.

Потап та Настя Каменських
Потап та Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі.

Та навіть без діток, ця пара може слугувати прикладом до наслідування правильних родинних стосунків. Настя не соромиться публічно зізнаватися у коханні та підкреслювати гарні риси чоловіка. Навіть у своєму реаліті-шоу жінка не приховувала емоцій та на камеру розповідала, як сумує за коханим.

Потап відповідає взаємністю. Чоловік буквально сьогодні випустив новий кліп, де розповів дуже зворушливу історію кохання.

Для відеоряду чоловік обрав нескладний сюжет: він сам у кадрі, навколо його переплітаються та грає світло з тінню.

Слова самої пісні дуже пронизливі. Потап переносить відчуття кохання на новий рівень. Він переосмислює його і возводить на рівень всесвіту. Крім цього, замислюється у ліричній композиції артист над проблемами життя та смерті: звучать рядки про переродження душі людини. Цим Потап підкреслює, що віддаватися почуттям потрібно тут і зараз, а не приховувати їх.

Цікаво, що репер чи не вперше у своїй творчості робить акцент саме на ліричній пісні. Репертуар чоловіка складається здебільшого з танцювальних хітів.

У коментарях зустріли композицію дуже схвально:

  • Бомба. Це просто пушка. Гарний чуттєвий трек.
  • Як же мені подобатися саме такий Льоша
  • Це неймовірно чуттєво і красиво

Схожі статті