|
20.07.2022 18:51

Гордєєв не повірить своїм очам: Неля Шовкопляс переплюнула Астаф’єву і показала свої “нескромні” фото

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс вразила мережу кадрами, на яких вона постала у незвичному для аудиторії амплуа. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс свого часу змогла підкорити серця глядачів, тільки-но з’явившись на екранах. Зірка випромінювала доброту, ніжність та вміла знайти спільну мову з будь-яким гостем. Здавалося, що з похмурим та серйозним Єгор Гордєєвим вона ніколи не зможе подружитися. Та не дивлячись на холодні першу зустріч і знайомство, дуже швидко вони прикипіли одне до одного.

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото

Хоча телеведучу мріють бачити у парі з її партнером Єгором, насправді вона давно заміжня. Неля виховує синів-двійнят і багато років щаслива у шлюбі. Як публічне життя відобразилося на її особистому, достовірно невідомо, та здається, що пара впоралася і з цим.

І благовірний знаменитості навіть не проти фотосесій більш відвертого характеру. Нещодавно Неля Шовкопляс оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спогади про покійну Руслану Писанку та поділилася фотографією, на якій вони постали у незвичних амплуа.

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото

Зокрема, Неля спустила рукав своєї блузки, щоб показати ніжне плече. Зважаючи на той факт, що кадр був оприлюднений у розділі сторіз, шанувальники не змогли прокоментувати та поділитися своїми емоціями стосовно побаченого. Втім, немає сумнівів, що фотографія прийшлася їм до смаку, адже Неля Шовкопляс майже ніколи не з’являється на людях у подібного характеру речах, і не приміряє на себе такі образи.

Тож підписники знаменитості змогли познайомитися з іншою стороною телеведучої, яка не була їм до цього знайома.