35-річна Неля Шовкопляс зізналася, чому залишила сім’ю: розставанню посприяв відомий український продюсер

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій, як та чому опинилася в Одесі. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Тиждень тому Неля Шовкопляс раптово засвітилася в Одесі. Зазвичай телеведуча не влаштовує подібних поїздок, адже постійно має виходити у прямий ефір. Тим не менш, декілька днів вона провела, релаксуючи на березі моря.

Неля Шовкопляс зізналася, чому залишила сім’ю. Скріншоти особистої сторінки зірки

Виявляється, перед поїздкою вона дала ексклюзивне інтерв’ю Катерині Осадчій для “Світського життя”, в якому пояснила мету даної подорожі.

Неля Шовкопляс зізналася, чому залишила сім’ю

Так, у розмові з журналісткою вона зізналася, що поїздка до Чорного моря — це подарунок від продюсера “Сніданку з 1+1” Юлії Жмакіної. Окрім вечірки в індійському стилі, кожен з членів колективу зробив свій подарунок для зірки. Зокрема вона отримала капелюх, про який давно мріяла.

Неля Шовкопляс зізналася, чому залишила сім’ю. Скріншоти особистої сторінки Єгора Гордєєва

Також Неля втілила у життя свою невеличку мрію. Під час поїздки вона влаштувала таку собі вечірку. Концепція полягала у тому, що вона та її подружки будуть у піжамах, насолоджуватися переглядом фільмів та пейзажами за вікном.

Нагадуємо, що Нелі Шовкопляс виповнилося 35 років. На даний момент вона є однією з найпопулярніших телеведучих на українському телебаченні, заміжня і виховує двох прекрасних хлопчиків-близнюків. Її шлях до посади ведучої був не з простих. Вона приїхала з провінційного міста, де працювала викладачем і вирішила піти до медіа-школи. Звідти вона вже потрапила на кастинг у ранкову програму і з успіхом пройшла усі тести.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.