“Вагітна” Неля Шовкопляс вдалині від свого чоловіка та дітей показала круглий живіт: “Сподіваємося буде дівчинка”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс сколихнула мережу змінами у своїй фігурі. Що сталося, дізнайтеся детальніше у нашій статті.

Харизматична, вродлива та неймовірна талановита тележурналістка Неля Шовкопляс захопила глядача з першого погляду, і з тих пір залишається улюбленою телеведучою багатьох українців. Як правило, любов публіки супроводжується певними недоліками. Наприклад, про улюблених знаменитостей фанати обожнюють інколи попліткувати. Тож прекрасну Нелю ця проблема також не обходить стороною.

Неля Шовкопляс вдалині від свого чоловіка та дітей показала круглий живіт

Зазвичай, Нелі доводиться миритися з тим фактом, що шанувальники мріють про її пару з Єгором Гордєєвим. Хоча їхній телевізійний тандем виявився дуже гармонійним та доброзичливим, зірка давно заміжня і виховує двох синів. Про особисте життя вона розповідає неохоче, а коханого чоловіка показала публіці ледве не декілька разів за все життя.

Втім, публіка охоча смакує є інші подробиці. Наприклад, нещодавно офіційний акаунт “Сніданку з 1+1” опублікував цікаву фотографію з Шовкопляс в соціальній мережі Instagram. На кадрі помітно, що у зірки є животик. Деякі користувачі пов’язали цей факт з можливою вагітністю.

Неля Шовкопляс вдалині від свого чоловіка та дітей показала круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією

Нагадуємо, що на даний момент Неля Шовкопляс проживає дуже важкі часи. Журналісті довелося евакуювати своїх малюків до заходу України, а самій повертатися в столицю. В результаті кожні вихідні вона вимушена долати неймовірні відстані, щоб побачитися зі своїми синами. І тим не менш, їй вдається зберігати позитив та хороший настрій.

Схожі статті