Як виглядає екс-дружина Дана Балана, яка зруйнувала для нього всіх інших жінок: через неї не покохав Кароль?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками не вступає в серйозні стосунки і обмежується лише легкими інтрижками, які більше нагадують дружбу.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан багато років не ділиться з пресою жодними подробицями особистого життя. Артист не зв’язує себе обов’язками та віддає перевагу коротким історіям, які не накладають на нього жодної відповідальності.
Але правда полягає в тому, що у житті артиста були як тривалі романи, так і шлюб.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Так, мало хто знає, але зірка у двотисячних був одружений з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Дівчина до нестями була закохана у виконавця і навіть народила йому первістка Алана.

Як виглядає екс-дружина Дана Балана

Що сталося у родині достовірно невідомо, але молдавська преса подейкувала про надмірні ревнощі дівчини, яка не могла впоратися з емоціями через постійні гастролі коханого. Врешті-решт підозри та скандали зруйнували ці стосунки, і Дан Балан вирішив піти.

Молода сім’я залишилася жити в Ізраїлі. Де зараз знаходиться хлопчик, який має бути вже підлітком, публіці невідомо. Після цього Дан зв’язав себе ще одними стосунками — з Христиною Руссу. Про заміжжя навіть і мови йти не могло.

А після 5 років стосунків чоловік зрозумів, що це не для нього, залишив кохану і більше ніколи не вступав у подібного роду взаємини.

Цікаво, що його стосунки з Тіною Кароль виявилися цілковитим піаром. Зірки успішно робили закоханий вигляд, фліртували та розігрували сцени, через які глядачі повірили у можливий щасливий фінал для них.

Як виглядає екс-дружина Дана Балана

Тим не менш, після закінчення пркту Голос країни знаменитості припинили спілкуватися і навіть не вітають одне одного в соціальних мережах.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.