(Відео) Тіна Кароль не стрималася, розповіла про Дана Балана та зізналася: хоче другу дитину. Всі подробиці

Тіна Кароль довгий час приховувала, чи є у неї новий чоловік. У новому інтерв'ю з Олександрою Кучеренко поп-діва розповіла трохи більше про себе.

Тіна Кароль у дуже молодому віці стала одинокою вдовою. Смерть Євгена Огіра змінила кардинально життя співачки. Зараз вона популярна, знаменита, але так досі і не знайшла місця у серці для нового чоловіка.

Тіна Кароль наші дні. Фото взято на просторах мережі.

Втім, як виявилося, мріє Тіна про поповнення у родині. Про це поп-діва зізналася в короткому інтерв’ю Олександрі Кучеренко, дружині Дмитра Комарова.

Ведуча і модель Олександра Кучеренко
Ведуча і модель Олександра Кучеренко. Фото взято на просторах мережі.

Зараз популярна модель веде коротке інтерв’ю на телеканалі ICTV. Там дівчина за 3 хвилини ставить знаменитості 33 простих запитання. Фішка в тому, що обмеження у часі не дає змогу людині багато думати над відповідями та змушує відповідати експромтом. Часто з’являється під час опитування цікава та провокативна інформація.

З Тіною Кароль сьогодні, 6 травня, також вийшло таке мініатюрне інтерв’ю. Зірка проговорилася про головне: про Дана Балана та плани на доньку.

Тіна Кароль побувала на інтерв’ю в Олександри Кучеренко. Скриншот взято з ефіру програми.

Олександра запитала:

“Юрій Горбунов чи Дан Балан?”

На що Тіна відповіла:

“Юрій Горбунов і Дан Балан”

Серед інших запитань також пролунало про другу дитину. Тіна відповіла, що хочеться, щоб у неї народилася донька. Втім, від кого планує завагітніти зірка – вона не розповіла.

Тіна Кароль побувала на інтерв’ю в Олександри Кучеренко. Скриншот взято з ефіру програми.

Схожі статті