Людмила Барбір, Катя Осадча, Марічка Падалко та інші зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

Народження та виховання дітей неминуче змінюють не тільки зовнішність жінки, а і її внутрішній стан. Як зіркові зрілі мами справляються з усіма турботами підростаючих карапузів і чи дійсно планують народжувати ще?

Материнство. Ця пора життя окриляє кожну жінку, даючи можливість показати світ своєму малюку та зробити його перші роки найщасливішими. Багато жінок приходять до цього у зрілому віці, але народивши одного карапуза, вже мріють про нове поповнення.

Марічка Падалко

Чоловік та діти Марічки Падалко
Зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

46-річна ведуча каналу “1+1” виховує трьох дітей. Свого первістка зірка народила у 31 рік, бо довго не хотіла ставати на шлях материнства та була переконаною кар’єристкою. Марічка прожила з першим чоловіком, без дітей, 15 років. І тільки після одруження з Єгором Соболевим у телеведучої прокинувся материнський інстинкт.

Людмила Бабір

Зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” виховує єдину дитину, 10-річного сина Тараса, від свого чоловіка Ігоря, який працює тренером по айкідо. В інтерв’ю для жіночого журналу “Хочу” зірка зізналась, що дуже хоче мати родину з трьома дітьми. Тому прихильники з нетерпінням очікують від 39-річної телеведучої новину про поповнення.

Алла Мазур

Зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

Українська журналістка та ведуча новин у свої 56 років являється мамою 14-річного підлітка. Зірка не балує публіку подробицями свого особистого життя і дотепер ніхто не знає ім’я чоловіка телеведучої. Відомо, що сина журналістки звати Артемом, та вони мають теплі, дружні відносини один з одним. Можливо Алла не проти народити сестричку Тьомі.

Катерина Осадча

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

Улюблена ведуча мільйонів телеглядачів у 2021 році втретє стала мамою. 38-річна журналістка народила первістка у першому шлюбі з Олегом Поліщуком. Вийшовши заміж вдруге за Юрія Горбунова, телезірка подарувала чоловіку ще двох хлопчиків. Осадча – яскравий приклад супермами, яка встигає і приділяти увагу вихованню дітей, і влаштовувати свою кар’єру. Мріє знаменитість про донечку.

Василіса Фролова

Зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

Ведуча у 2012-му році була обличчям проєкту “10 кроків до кохання” на “1+1”, але свою любов знайшла пізно. 44-річна актриса та телеведуча вперше стала мамою у 2021 році. Хоча народження дітей після сорока років великий ризик, як для мами, так і для немовляти, Василіса впоралась з цим випробуванням і народила на світ абсолютного здорового хлопчика, на ім’я Родіон. Офіційно актриса не заміжня, а батьком дитини став креативний продюсер та театральний критик Дмитро Котеленець.

Наталія Могилевська

Зрілі матусі “1+1”, які не зупинилися на одному карапузі

Фаворитка “Танців з зірками”, тренерка проєкту “Голос Діти”, по-філософськи ставиться до батьківства. Поки деякі артисти народжують одну дитину за одною, інші тільки планують стати мамою у майбутньому. Прихильники не можуть дочекатися, коли 46-річна співачка ошелешить публіку фото з округлим животиком. В інтерв’ю для журналу “Наталі” виконавиця зізналась, що дуже хоче мати дітей, як тільки знайде гідного батька для малюка.

Схожі статті