|
27.07.2022 15:51

Після втечі з України Влад Яма вразив своєю бородою і сивим волоссям: від булої молодості не лишилося і сліду

Знаменитий український хореограф Влад Яма вразив мережу своїм виглядом після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни на території України знаменитий український хореограф Влад Яма тривалий час зберігав в таємниці своє місцезнаходження. Вся справа полягала в тому, що родина давно покинула Україну та сховалась в Сполучених Штатах Америки. На даний момент зірка заявляє, що виїхав перед тим, як чоловікам заборонили виїзд.

Влад Яма вразив своєю бородою і сивим волоссям

Влад Яма вразив своєю бородою і сивим волоссям

Втім, нещодавно зірка все ж таки підтвердив той факт, що знайшов прихисток за кордоном. На даний момент чоловік знайшов спосіб заробляти, жертвою гроші на потреби захисників України та переселенців, а також створює контент, який трохи відволікає його підписників від війни.

Нещодавно Влад Яма оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спогади з пандемії. Мова йде про кадри з розважальних шоу. На одному з них він постав у ролі Гаррі з фільму “Машина часу”. На фотографії зірка має довге сиве волосся, а також пишну, недоглянуту бороду.

Влад Яма вразив своєю бородою і сивим волоссям

Варто відмітити, що це не вперше, коли хореограф намагається показати своїм шанувальникам, як би він міг виглядати, якби дозволив рослинності на своїх обличчі і голові відростати.

Раніше він намагався уявити себе з короткою зачіскою та короткою бородою, і вразив шанувальників, перетворившись на копію Дмитра Дікусара. Варто відмітити, що своє обличчя хореограф не фотошопив. Просто раптово з’ясувалося, що вони з колегою насправді дуже схожі.

Нагадуємо, у нещодавньому інтерв’ю Влад вперше розповів про те, що вони з дружиною планують дати життя ще одній дитині. Зірка дуже хоче малюка, і Ліліана також готова до наступних пологів. Тож цілком імовірно, що незабаром вони повідомлять заплановану вагітність.