39-річний Влад Яма знайшов, де заробити гроші: буде в “Танцях з зірками”, але вже не з українськими колегами

Знаменитий український хореограф Влад Яма вперше за довгий час вийшов на зв'язок для того, щоб повідомити про свій новий проєкт. Усі деталі в нашій статті.

Понад 3 місяці Влад Яма хоч і перебував на зв’язку зі своїми шанувальниками онлайн, але навіть не показувався їм. Здебільшого хореограф обмежувався публікацією чужих відео та артів. Таким чином він давав зрозуміти, що підтримує свою країну.

Однак, нещодавно Влад почав проявляти активність, і звісно це була передумова для його нової діяльності. Навіть зірки під час війни думають про те, як заробити, і Влад — не виключення.

Влад Яма знайшов, де заробити гроші

Нещодавно  Яма почав опитувати своїх шанувальників, чи не хотіли би вони навчитися танцям дистанційно. Тим паче, що у більшості українців вже є досвід навчання онлайн, так як війні передували декілька років пандемії. Після невеличкого опитування Влад прийшов до висновку, що це все ж таки зможе принести йому якийсь прибуток і заявив, що відтепер його фанати дійсно зможуть навчатися у нього хореографії за допомогою придбаної “підписки”.

Влад Яма знайшов, де заробити гроші. Скріншоти особистої сторінки хореографа

Варто підкреслити, що Влад це назвав “Танцями з зірками”, де зірками будуть не звичні для нас українські знаменитості, а звичайні українці.

Варто відмітити, що знаменитий Дмитро Дікуса за приватний приватний урок бере тисячу гривень. Тож імовірніше за все уроки Влада також не будуть занадто дорогими. Тим паче, що вони дистанційні, а це одразу ж зменшує ціну у користь покупця.

Нагадуємо, що на даний момент невідомо, де Влад ховається разом з сім’єю. Цілком імовірно, що родина вже повернулася до Києва, як і більшість знаменитостей.

Схожі статті