Зірки, які усе життя невиліковно хворі, але не зламалися і продовжують жити: Данилко, Каменських та інші

В українському шоу-бізнесі є багато знаменитостей, які змогли підкорити сцену не дивлячись на стан свого здоров'я. Усі деталі в наші статті.

Далеко не всі люди, у тому числі знаменитості можуть похизуватися міцним здоров’ям. Однак зірки досить часто приховують правду про свій стан, факт, що своєї мети їм довелося досягати крізь біль та страждання. Давайте дізнаємося, хто з зірок приховав свої діагнози.

Андрій Данилко

Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Вже багато років преса ділиться чутками про те, що Андрій Данилко невиліковно хворий. Минулого року інформацію підтвердив Юрій Нікітін, старий друг співака з російської федерації Андрій Разін взагалі заявив, що у стані артиста винні росіяни, які цькували його. Мовляв, у чоловіка через це з’явилася депресія.

Настя Каменських

Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Знаменита співачка Настя Каменських зізналася, що після смерті її батька у неї почалися панічні атаки. Справа в тому, що вилікуватися від них не можна, але ще зменшити їх інтенсивність.

Даша Астаф’єва

Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Минулого року Даша Астаф’єва зізналася, що ледь не померла через те, що не мала гадки про свій діагноз. У співачки ендометріоз, який не лікується, але якщо не звертати на нього увагу, може привести до плачевних результатів.

Олена Кравець

Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Знаменита українська гумористка Олена Кравець минулого року зізналася, що страждає від невідомої хвороби шкіри. Час від часу у зірки з’являються червоні плями, які проходять самостійно. На алергію це не схоже, а артистка вже давно звиклася з цією проблемою.

Надя Дорофєєва

Надя свого часу розповіла, що страждає від акне. Як відомо, ця хвороба шкіри також невиліковна, але її можна тримати під контролем, що співачці вдалося лише під час активного розвитку її кар’єри.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.