|
29.07.2022 17:12

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля: наречена довела зіркового обранця до сліз своєю вродою

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан відгуляв розкішне весілля в Україні. На торжество чекав увесь вітчизняний бомонд, і воно було того варте.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя зберігає репутацію затятого холостяка. У житті чоловіка було кохання. Неодноразово він розповідав про дівчину, яка стала його найбільшою любов’ю, а також, як вважає преса, приховує колишню дружину Еллу Крупеніну, яка народила йому первістка Алана.

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Судячи з усього, на звістку про весілля Дана Балана шанувальники можуть вже не чекати. Чоловік не бере на себе відповідальність за серйозні стосунки, не хоче зв’язувати себе обіцянками і взагалі віддає перевагу коротким історіям, які тривають стільки, скільки він перебуває у певній країні чи місті.

Його пасіям, здається, це лише на руку. Дівчатам вдається засвітитися у компанії суперзірки, але преса не ставиться до цих романів серйозно, тому особливо не цікавиться обраницями молдавського мачо.

Артист же веде настільки закритий образ життя, що не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не тільки кадри зі свого повсякдення, але й навіть не ділиться фотографіями з приватних заходів, на які він запрошується, у якості артиста за великі гонорари. До війни він встиг засвітитися на трьох таких святах: два весілля Іванни Онуфрійчук, а також неймовірного розмаху торжество спортсмена Олександра Зінченка та його нареченої Седан. Дан Балан був запрошений у якості виконавця, і бездоганно виконав свою програму.

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Чи вдалося Дану відпочити та порозважатися з гостями достовірно невідомо. Цікаво, що на фанатських акаунтах такі кадри завжди відсутні, що каже про крайній ступінь професіоналізму виконавця.