|
31.07.2022 13:51

74-річна Софія Ротару втекла з України: зірка покинула сім’ю і знайшла прихисток якомога подалі

Знаменита українська співачка Софія Ротару вразила новиною про своє місцезнаходження. Виявляється легенда української естради вже давно поза межами своєї батьківщини.

З початку повномасштабної війни на території України родина Софії Ротару сильно оскандалилася. Справа в тому, що її єдиний син Руслан та онук Анатолій вирішили незаконно перетнути кордон України з Молдовою, і під час спроби втекти на саморобному плоту були затримані співробітниками поліції. Подейкують, що цей сором коштував чоловічій частині сімейства Євдокименко декілька тисяч доларів.

Софія Ротару таємно втекла з України

Софія Ротару таємно втекла з України

Артистка спочатку мовчала про свою позицію у війні, і лише через декілька тижнів заявила, що засуджує дії російської федерації. Про місцезнаходження або самопочуття зірки не було відомо майже нічого. Скандал з сином та онуком вона також ніяк не коментувала. Журналісти зв’язатися з артисткою не можуть.

Втім, нещодавно російські ЗМІ все ж таки знайшли джерело інформації щодо Софії Михайлівни. Виявляється, артистка знаходиться у Сполучених Штатах Америки, принаймі так повідомляє Олександр Дзюник.

Софія Ротару таємно втекла з України

“Вона залишається на своєму боці, який вона обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого путіним. Вона поїхала, живе в Америці, але продовжує залишатися громадянкою України”, – заявив продюсер.

Варто відмітити, що єдина онучка Софії Михайлівни якраз проживає у Нью-Йорку. Але декілька днів тому вона покинула Штати задля подорожі до Великобританії. Тим часом онук Анатолій, який був затриманий під час незаконного перетину кордону, вже знаходиться у Франції.

Журналістам поки що не вдається дізнатися, як він зміг оформити документи для виїзду, і чи взагалі зробив це законно, адже інцидент, який стався пять місяців тому наштовхує на думку, що Анатолій знов міг піти на подібний крок.