|
01.08.2022 15:24

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля і засвітив наречену, яка молодша за нього вдвічі: сяяв від щастя

Відомий український виконавець Андрій Данилко вразив мережу новиною про те, що він опинився на найрозкішнішому весіллі сезону. Усі деталі в нашій статті.

Популярний український виконавець Андрій Данилко ще у двотисячних став символом весільної музики. Жодне торжество не обходиться без репертуару артиста, і вже 20 років він залишається найбажанішою гостею на подібного роду святах.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Варто відмітити, що Вєрка Сердючка ніколи не ділиться кадрами з приватних виступів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тому про них можна дізнатися лише з публікацій, які створюють гості того чи іншого заходу.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Наприклад, 2019 року під вінець пішла знаменита вітчизняна співачка Асоль, з якою аудиторія знайома так само довго, як і з Вєркою Сердючкою. Дівчина запросила виступати на своє весілля Тіну Кароль та Андрія Данилко.

Важко навіть уявити, у яку суму їй обійшлася ця забаганка. Однак, гості були неймовірно задоволені, а кадри з торжества активно ширяться мережею вже декілька років.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Сміливо можна заявити, що весілля Асоль було найгучнішим та найрозкішнішим у сезоні. Молода наречена не просто з задоволенням слухала Андрія, а на додачу вийшла на сцену з нареченим, щоб станцювати перед публікою.

Варто відзначити, що сам виконавець так жодного разу і не відгуляв власного весілля. Артист не приховує, що мріє про сімейне життя та партнера, з яким він може зістаритися.

Однак, як заявляє Данилко, в нього так і не вийшло побудувати міцні стосунки. Артист вважає, що всьому провиною його натура. Мовляв, він не створений для шлюбу.

Тим не менш, колеги та друзі артиста розповідають, що він неймовірно товариський, доброзичливий, а працювати та дружити з ним — одне задоволення. Цілком імовірно, що Данилко просто витрачає усю енергію на роботу.