|
01.08.2022 23:52

Спочатку ридала, а тепер сяє на сцені і усміхається: як змінилася Тіна Кароль під час війни та хто з нею поруч

Популярна співачка Тіна Кароль ошелешила всіх новиною про те, що опинилася у монастирі на початку війни. Фанати та й вона сама думали, що зірка там лишиться надовго. Втім, артистка знайшла у собі сили розправити крила.

24-те лютого назавжди змінило життя кожного українця та українки. Тіна Кароль, беззаперечно, вразила всіх. Виявилося, що поп-діва відправилася до монастиря. Відомо, що співачка давно не приховує своє ставлення до релігії та віри. Вона — православна. З коханим Євгеном Огіром вінчалася у храмі, а свого сина змалечку привчала до християнства.

Чому Тіна Кароль пішла до монастиря?

Співачка пережила чимало драматичних історій у житті. Спершу її талант не визнавала найрідніша людина — тато, згодом, коли Господь дав шанс створити власну родину, пізнати справжнє кохання, доля обранця Євгена Огіра трагічно обірвалося. Не пощастило у коханні і з Даном Баланом. Роман таки не підтвердився.

Як змінилася Тіна Кароль під час війни

Сама ж знаменитість розповідає, що передчувала небезпеку та пішла до сестер у монастир, аби відчути полегшення. Там Тіна разом з усіма молилася, дотримувалася розпорядку дня. Проте згодом, наче пташка Фенікс знову розквітла.

Нині поп-діва знову слідує за своїм призначенням: вона активно бере участь у благодійних концертах, поширює інформацію щодо війни в Україні і навіть знаходить у собі сили спілкуватися з фанатами, підтримувати бійців.

Як змінилася Тіна Кароль під час війни

Як публічна особа, Кароль пропагує ідеї поширення української культури. Співачка не раз розповідала, що ще у 2014-му році зрозуміла, що росія не зупиниться на Донбасі, а захоче захопити всю Україну. Саме тому вона ніколи не виступала в рф, хоча й у репертуарі і має кілька пісень не українською мовою. Проте, де б вона не бувала зараз, завжди позиціює себе, як наша артистка.

Як змінилася Тіна Кароль під час війни

У знаменитості великі плани на майбутнє, які вона активно планує реалізувати, зокрема виступити у Казахстані та Америці.

Нагадаємо, що ще більше інформації про Тіну Кароль ви знайдете у відео наших партнерів “Одна Минута”: