|
02.08.2022 20:13

Зірки, що стали батьками після шкільного випускного: Віктор Павлік, Рома Сасанчин та інші розповіли про досвід

Зазвичай вважається, що народження дітей у юному віці завадить майбутній кар'єрі, якщо не зруйнує її зовсім. Але ці зірки довели протилежне, народивши первістків доволі рано. Хто може претендувати на звання самого юного мами чи тата?

Батьківство — досить складне завдання навіть для людей з великим життєвим досвідом. Хто з зірок рано народив дітей і не пошкодував про це?

Тоня Матвієнко

Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

41-річна співачка Тоня Матвієнко, як ніхто інший знає усі складнощі раннього материнства, оскільки сама завагітніла у 16 років. Знаменитість зізнавалась, що їй доводилось стикатися з засудженням одноліток та суспільства: переживала вона це досить важко. Але за підтримки рідних зірка не лише змогла виховати доньку, а й збудувати музичну кар’єру.

Роман Сасанчин

Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Глядачі пам’ятають Романа Сасанчина зовсім юним парубком, який здобув перемогу на проєкті “Голос. Діти” та, згодом, “Голос Країни”. Мало хто знає, що такий молодий хлопчина вже і сам тато. У співака народилась донька, коли йому було 19 років. Дитина не лише не заважає хлопцю будувати кар’єру, а й приваблює нових підписників, які залюбки милуються малечею.

Віктор Павлік

Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Віктору Павліку виповнилося всього-нічого, 19 років, коли народився його старший син Олександр. Нині артист — щасливий тато трьох дітей та радісний дідусь. У 2021-му народився його найменший карапуз Михайлик.

Катерина Осадча

Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Сьогодні відома телеведуча Катерина Осадча мама трьох дітей. Свого первістка знаменитість народила ледь перетнувши поріг 19-річчя. Ще зовсім молодою дівчиною зірка вийшла заміж за депутата, але шлюб протримався 4 роки. Залишившись без чоловіка, з маленьким сином на руках ведуча не впала у відчай. Окрім створення успішної кар’єри, жінка вдруге вийшла заміж, народивши згодом двох чудових малюків.

Таїсія Повалій

Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Первісток народної артистки України з’явився на світ коли співачці виповнилося лише 18 років. Після розлучення з чоловіком хлопчик залишився жити з батьком, проте підтримував з зірковою мамою теплі та міцні стосунки. Та зараз стосунки з сином у співачки непрості. Все через ставлення знаменитості до війни. Нагадаємо, що Таїсія Повалій стала на бік рф: живе там і не цурається своєї позиції.