“Я у своїй країні, а мені некомфортно”: Таїсія Повалій поскаржилася на життя в Україні, де її зацькували

Відома українська співачка Таїсія Повалій, яка має почесне звання народної артистки, вперше розповіла про те, як важко їй дається життя в рідній Україні через багаторічне цькування з боку громадськості. Зірка зізналася, що через це некомфортно почувається на Батьківщині.

Таїсія Повалій стала гостею шоу “Позаочі“, в ефірі якого разом з чоловіком Ігорем Ліхутою та їхнім дорослим сином відкрила правду про травлю з боку співвітчизників. За словами знаменитості, на неї дивляться скоса, а чоловікові регулярно надсилають гнівні листи.

Вже 8 років співачка не давала концертів в Україні, через що вимушена виступати за кордоном, адже гроші заробляти якось потрібно:

“Коли ми виїжджали працювати, а ми були змушені працювати, почалися проблеми з виїздом – люди косилися на кордоні, їх же усіх налаштували, що я ворог… Якось було некомфортно… Всюди некомфортно – і в аеропорту, і в літаку. Ось я в своїй країні, а мені некомфортно”.

Таїсія Повалій розповіла про те, як її цькують в рідній Україні
Таїсія Повалій розповіла про те, як її цькують в рідній Україні

У численних гнівних листах, які Ліхута отримує по електронній пошті, його дружину називають запроданкою і ворогом. Через стрес, пов’язаний з цим цькуванням, Повалій навіть на якийсь час втратила голос і не могла співати.

Наразі сімейство артистки живе в Україні, і не збирається переїжджати, попри погрози і наклепи:

“Якщо мені говорять: “Ми все зробимо, щоб ти поїхала”, то я навпаки кажу: “А я не поїду!”. Але було важко, я постійно плакала”, – поділилася Таїсія.

Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута
Чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута

Повалій впевнена, що її буквально зводили з розуму – змішали політику і мистецтво, а це різні речі. І хоча співачка вважає, що критика на її адресу почалася саме з політики, вона не шкодує, що пішла у Верховну Раду та два роки пробула депутатом від Партії регіонів:

“Якби мені зараз сказали: проживи по-новому це життя, я б все одно залишила так, як є. Навіть усі ці гоніння залишила б. Я зараз інша, я багато чого зрозуміла у цьому житті. Знаю точно – у кожного свій шлях, і яким би він не був, він такий. Мабуть, мені призначений саме такий”, – наводить слова зірки “КП в Україні“.

Таїсія Повалій не дає концерти в Україні
Таїсія Повалій не дає концерти в Україні

Схожі статті