|
03.08.2022 16:49

Єдиний син Софії Ротару зробив з фотографій матері ікони: поки зірка в США, Руслан поклоняється їй вдома

Єдиний син знаменитої української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко вразив шанувальників заявою про свої ікони. Що мав на увазі спадкоємець легенда?

Знаменита українська виконавиця Софії Ротару багато років тому дала життя єдиному спадкоємцю Руслану Євдокименко, який народився від покіййного Анатолія Євдокименко.

Єдиний син Софії Ротару зробив з фотографій матері ікони

Хлопчик виховувався у творчій та вільній атмосфері, свого часу мріяв стати інженером, але після смерті зіркового батька був вимушений зосередити у своїх руках управління компанією, кар’єрою матері, а також численною нерухомістю родини. Його дружина Світлана стала особистим стилістом свекрухи.

Єдиний син Софії Ротару зробив з фотографій матері ікони

Руслан завжди демонстрував вельми спокійний характер та не зазнавався щодо свого статусу. Принаймні на камеру.

За довгі роки кар’єри його матері на сцені, у Євдокименко сформувалася бездоганна репутація, яка на початку повномасштабної війни в Україні була вщент зруйнована. Після його невдалої спроби втекти з України нелегальним чином, думка про чоловіка серед аудиторії значно змінилася. Але глядачі мають схильність з часом забувати про плями на репутації зірок, а Руслан до того ж рідко з’являється на екранах.

Втім, нещодавно йому знову вдалося викликати у підписників змішані емоції. Все справа в тому, що він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яку зробив у своєму авто.

Єдиний син Софії Ротару зробив з фотографій матері ікони

На торпеді салону знаходиться декілька фотографій його матері Софії Михайлівни, що вже виглядає досить незвичайно, але допис Руслана розставив усе по своїх місцях. Зірка заявив, що у кожного свої ікони.

Таким чином зірковий син зробив комплімент легенді естради, що вже увійшло у нього в звичку.