74-річна Софія Ротару втекла з України: зірка покинула сім’ю і знайшла прихисток якомога подалі

Знаменита українська співачка Софія Ротару вразила новиною про своє місцезнаходження. Виявляється легенда української естради вже давно поза межами своєї батьківщини.

З початку повномасштабної війни на території України родина Софії Ротару сильно оскандалилася. Справа в тому, що її єдиний син Руслан та онук Анатолій вирішили незаконно перетнути кордон України з Молдовою, і під час спроби втекти на саморобному плоту були затримані співробітниками поліції. Подейкують, що цей сором коштував чоловічій частині сімейства Євдокименко декілька тисяч доларів.

Як виглядає молодий коханий Софії Ротару
Софія Ротару таємно втекла з України

Софія Ротару таємно втекла з України

Артистка спочатку мовчала про свою позицію у війні, і лише через декілька тижнів заявила, що засуджує дії російської федерації. Про місцезнаходження або самопочуття зірки не було відомо майже нічого. Скандал з сином та онуком вона також ніяк не коментувала. Журналісти зв’язатися з артисткою не можуть.

Втім, нещодавно російські ЗМІ все ж таки знайшли джерело інформації щодо Софії Михайлівни. Виявляється, артистка знаходиться у Сполучених Штатах Америки, принаймі так повідомляє Олександр Дзюник.

Софія Ротару кардинально змінила образ
Софія Ротару таємно втекла з України

“Вона залишається на своєму боці, який вона обрала після того, як відмовилася від російського громадянства, запропонованого путіним. Вона поїхала, живе в Америці, але продовжує залишатися громадянкою України”, – заявив продюсер.

Варто відмітити, що єдина онучка Софії Михайлівни якраз проживає у Нью-Йорку. Але декілька днів тому вона покинула Штати задля подорожі до Великобританії. Тим часом онук Анатолій, який був затриманий під час незаконного перетину кордону, вже знаходиться у Франції.

Журналістам поки що не вдається дізнатися, як він зміг оформити документи для виїзду, і чи взагалі зробив це законно, адже інцидент, який стався пять місяців тому наштовхує на думку, що Анатолій знов міг піти на подібний крок.

Схожі статті