Зрадниця України Сніжана Єгорова вразила колег своїм безумством: “Якась страшна метаморфоза”

Відома українська телеведуча та акторка Сніжана Єгорова, яка напередодні війни схвалила дії російської федерації та політику володимира путіна до глибини душі вразила Ольгу Сумську.

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова напередодні 24 лютого неприємно вразила своїх шанувальників. Зірка відкрито заговорила не тільки про свою опозицію, в якій вона знаходилася досить довго, але й схвалила політику володимира Путіна та дії російської федерації. Через декілька днів Росія вторглася на території суверенної держави Україна.

Сніжана Єгорова вразила колег своїм безумством

Сніжана Єгорова заявила, що її переслідують
Сніжана Єгорова вразила колег своїм безумством

Нещодавно Ольга Сумська дала ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповіла про те, що спілкувалася з Єгоровою після того, як розпочалася повномасштабна війна. Артистка була до глибини душі вражена неадекватною поведінку колеги.

“Я не спілкуюся після тих страшних подій, її заяв, її поста у Facebook. Я приголомшена. Все закінчилося. Це якась страшна метаморфоза з людиною. Чому так? Щоб так зрадити Україну та свою батьківщину. Остання наша розмова, я їй розповідала, що Київ бомбять, що ми втратили маму і це найжахливіше. Кажу: “Ти зійшла з розуму? Навіщо ти пишеш? Летять бомби”. Вона була теж шокована. Вона не знала. Це, знаєш, такий глухий кут, коли людина вже не знає, що відповісти і просто емоції”, — сказала Сумська.

Не дивлячись на те, що Сніжана була шокована новиною про те, що загинула Ганна Іванівна, а також про ракети та вибухи, своєї позиції вона не змінила. Але у виправдання російської федерації їй також сказати було нічого.

Нагадуємо, що зараз Сніжана Єгорова знаходиться в Туреччині разом з дітьми. Її донька та колега Стася Ровінська також активно ділилася з аудиторією досвідом спілкування з матір’ю і також натякнула на її неадекватність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.