|
09.08.2022 23:56

Ігор Кондратюк зізнався, чому не кинув сім’ю заради Аіди Ніколайчук з “Х-фактору”: “Не дружить з головою”

Відомий український продюсер прокоментував своє спілкування з колишньою підопічною Аідою Ніколайчук, і пояснив, чому їхні шляхи назавжди розійшлися.

Коли глядачі вперше побачили Ігоря Кондратюка та його підопічну Ніколайчук разом на екранах, між глядачами одразу ж поповзли чутки про роман між ними. Аудиторії здавалося неможливим, щоб така розкішна та талановита жінка була не помічена продюсером. Та як з’ясувалося пізніше, саме так і відбулося: Ігор не вподобав виконавицю ні як жінку, ні як артистку.

Ігор Кондратюк зізнався, чому не кинув сім’ю заради Аіди Ніколайчук

Ігор Кондратюк зізнався, чому не кинув сім’ю заради Аіди Ніколайчук

Свого часу Ігор Кондратюк дав ряд вичерпних інтерв’ю, в якому зізнався про те, в яких стосунках знаходився з Аідою, а також про свої вподобання у жінках.

Так, Ігор запевняє, що не думав про контракт з Ніколайчук через те, що вона не підходить йому за енергетикою. Він заявив, що вона холодна і непідступна. Кондратюк не сперечається щодо того, що комусь подобається такий формат виступів, але він полюбляє зовсім інший стиль виконання пісень.

У той самий час Ігор дав вичерпне інтерв’ю щодо того, які жінки йому подобаються. Виявляється, і тут співачка не прийшлася до смаку продюсеру. Кондратюк підкреслив, що для нього головне — це інтелект. А врода для нього не грає такої важливої ролі.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”

Варто відзначити, що дружина Ігоря вельми вродлива пані, однак Кондратюк завжди говорить про неї, як про професіонала свого діла та експерта з фінансів.