|
22.08.2022 18:51

Чому Влад Яма завжди лисий: з’ясувалося, що хореограф з шевелюрою та бородою — повна копія Дікусара

Знаменитий український хореограф Влад Яма усю свою кар'єру зберігав образ лисого мачо. Чому танцюрист жодного разу не змінив усім звичного амплуа?

У шоу-бізнесі кожної окремої країни є знаменитості, візитівка яких є їхня лисина. В Україні подібних знаменитостей троє — Потап, Євген Кошовий та Влад Яма. Жоден з них ніколи не виходив на публіку з непоголовною головою. Їхня лисина завжди виблискує та відбиває промені софітів, а виглядає так, наче зірка тільки що вийшов з салону. Але що стоїть за рішенням ніколи не відрощувати шевелюру?

Причин може бути безліч: від хвороби до непривабливою лінії росту волосся. Так чи інакше, кожен герой прийшов до цього образу по-своєму. Однак, нещодавно Влад продемонстрував, що аудиторія також не бажала би бачити його з волоссям на голові і цьому є просте пояснення.

Чому Влад Яма завжди лисий

Так, декідбка місяців тому хореограф оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, на яких він показав, як би він виглядав, якщо вирішив би відростити собі шевелюру.

З’ясувалося, що Влад Яма з волоссям на голові — абсолютна копія Дмитра Дікусара. Навряд фанати танцюриста очікували побачити феноменальну схожість між двома, здавалося б абсолютно різними хореографами.

Чому Влад Яма завжди лисий

Варто відзначити, що пізніше зірка зізнався про численні отримані повідомлення, в яких йшлося про нього та його колегу Дмитра. Тож імовірно, Влад ніколи не наважувався змінити стиль, щоб залишатися яскравою індивідуальністю і ніколи ні на кого не походити.

Чому Влад Яма завжди лисий

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Влад забрав свою сім’ю та перебрався до Сполучених Штатів Америки. На даний момент знаменитість наполягає на тому, що виїхав до того, як українським чоловікам заборонили переправлятися за кордон.