|
22.08.2022 20:47

Колишня Вакарчука вся в білому показала, що він втратив: музикант кусатиме лікті, коли побачить таку Соловій

Христина Соловій – відома українська співачка та просто красива дівчина. Свого часу її продюсував сам Святослав Вакарчук. Чутки про їхній роман ходять і досі. А диму без вогню, як відомо, не буває.

Христина Соловій вже давно є самостійною та самодостатньою виконавицею, яка виконує свій пісенний репертуар винятково українською мовою. У фатальній красуні важко впізнати скромну та просту дівчину зі Львівщини, яка свого часу прийшла на “Голос країни” та вразила суддів унікальним пісенним талантом. Та й легких шляхів дівчина тоді не шукала, а обрала лемківську пісню. Але найбільше серед суддів був вражений Святослав Вакарчук, який без жодних вагань повернув своє крісло в сторону юної мавки, відібрав її у свою команду, а після закінчення телешоу взявся за її продюсування. Схоже, Вакарчук тоді не лише дав їй шанс на успішну співочу кар’єру, а й подарував своє чоловіче серце.  Проте, як часто буває, два кораблі часто розходяться в безмежному та буремному морі шоубізнесу.

Христина Соловій вся в білому поділилася новиною

Вакарчуку тривалий час приписували роман із Христиною Соловій

Однак результати плідної роботи зі своєю творчою музою далися взнаки. Дівчина не тільки вдосконалила свій голос, а ще й змінилася зовні. Стала дуже вродливою, чарівною та спокусливою. Підписники в Instagram засипають її компліментами, а Соловій натомість радує їх новими й новими образами з концертів або просто щоденного життя. На останньому фото співачка постала в ніжній білій сукні, яка вигідно підкреслила її жіночність та ідеальні форми. Як зараз Вакарчук ставиться до красуні, чи залишилися почуття в нього, чи спілкуються вони? На цю тему співак не багатослівний, так само як і його колишня чарівна протеже.  Хтозна, адже справжні почуття не зникають, а можуть лише зупинитися в певний момент, щоб розгорітися з новою силою.

Утім Христина активно займається творчістю. Нещодавно вона зі своєю командою вирушила в тур Україною під назвою “Українська лють”, про що радо повідомила своїм прихильникам.  На відміну від багатьох зірок, які на ходу ״перевзулися״ і несподівано почали виконувати пісні українською мовою, хоча до цього мали російський репертуар, Христина завжди була щирою українкою та говорила і співала виключно рідною солов’їною.