“Вийшла заміж”: Христина Соловій відповіла Вакарчуку на його роман з іншою і опинилася в обіймах міцного красеня

Після появи чуток про роман з фронтменом "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком співачка Христина Соловій показала щасливі фото в обіймах іншого.

Христина Соловій здобула широку популярність після участі в “Голосі країни” на телеканалі 1+1 у складі команди Святослава Вакарчука, який став її продюсером.

Але в публічному полі пліткують про більш ніж робочі стосунки музикантів, оскільки у 2021-му фронтмен “Океан Ельзи” повідомив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, пара була разом 20 років.

Розрив зіркового подружжя сколихнув увесь український шоу-бізнес, одразу ж почали шукати винного у цьому, бо Святослав причин розставання з Лялею не назвав:

“Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись”.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Після розлучення з Фонарьовою Вакарчуку приписують роман з Христиною Соловій

Незважаючи на образ зразкового сім’янина, що закріпився за Вакарчуком, його почали підозрювати у романі на стороні, а таємною коханкою знаменитості охрестили Соловій.

Втім, незабаром після заяви про розлучення у Святослава народився первісток — син Іван, у шлюбі з Фонарьовою спільних дітей не з’явилося. Христина вочевидь ніякого відношення до батьківства Вакарчука не має, хоча й дізналася про поповнення раніше, ніж це вийшло назовні:

“Дізналася про це трохи раніше, ніж це стало офіційно відомо, і намагалася приховати, що знаю”, – розповідала тоді співачка.

Христина Соловій забула Святослава Вакарчука і знайшла собі нового фаворита
Христина Соловій відповіла Вакарчуку на його роман з іншою

Поки Святослав будує нову сім’ю, Соловій подробицями особистого життя не ділиться, але цього разу виклала цікаве фото у соцмережах, яке змусило фанатів думати, що вона вже вийшла заміж.

На опублікованому кадрі Христина позує в обіймах українського захисника, тримаючи в руках букет квітів.

Ось що в коментарях пишуть фоловери:

  • “Наче весілля”;
  • “Вийшла заміж?”;
  • “Яка гарна”.
Христина Соловій відповіла Вакарчуку на його роман з іншою
Христина Соловій відповіла Вакарчуку на його роман з іншою

Схожі статті