Володимир Остапчук розстався з дружиною Христиною та возз’єднався з колишньою, яка “поцупила” в нього дітей

Знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук покинув Україну та возз'єднався зі своїми дітьми за кордоном. Усі деталі в нашій статті.

Декілька місяців тому Володимир Остапчук заявив про те, що його колишня дружина Олена Войченко залишила Україну та забрала дітей без його дозволу. Мовляв, після цього він не міг зв’язатися зі своїми спадкоємцями і вельми важко переживав розлуку. Чоловік навіть натякав, що Олена має на меті назавжди розлучити його з Емілією та Еваном.

Володимир Остапчук розстався з дружиною Христиною та возз’єднався з колишньою

В свою чергу колишня дружина телеведучого дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснила, що її благовірний, мовляв, бреше. Жінка підкреслила, що дозволяє дітям спілкуватися з батьком і ніяким чином не встає між ними. Войченко заявила, що Остапчук сам не дзвонить.

Володимир Остапчук розстався з дружиною Христиною та возз’єднався з колишньою

На тлі даного інциденту розгорівся справжній скандал. Олена розповіла пресі, що Володимир має психічні розлади і не горить бажанням возз’єднатися зі своїми спадкоємцями. В свою чергу Остапчук повідав своїми підписниками фантастичну історію про те, що сім’я його колишньої дружини — мафія.

Сама Олена нібито попалася на крадіжці в Канаді, через що була анульована її віза, також має проблеми з психікою і навіть спробувала відправити себе на той світ.

Але зараз у родині гармонія: Володимир Остапчук виїхав за кордон та возз’єднався зі своїми дітьми. Про що дав знати завдяки публікації в Instagram.

Володимир Остапчук розстався з дружиною Христиною та возз’єднався з колишньою

Свою дружину Христину до Олени Войченко він не взяв: жінка знаходиться в Чехії. Можливо таке рішення пов’язано з тим, що Олена публічно обізвала благовірну колишнього чоловіка, натякнувши на її недостойний рід діяльності.

Схожі статті