Андрій Данилко більше не приховує стосунків з Інною Білоконь та натякає на одруження: “Є пропозиція”

Андрій Данилко – популярний артист, який став справжньою легендою. Його сценічний образ Вєрка Сердючка – один з найулюбленіших для українців. Цього року вийшов його новий хіт "Є пропозиція".

Андрій Данилко – безперечний улюбленець мільйонів українців. Чоловік створив унікальний образ, який досі є актуальним. Без пісень улюбленої Сердючки важко уявити навіть застілля. Цього року він порадував прихильників новою піснею, яка вийшла після тривалої перерви. “Є пропозиція” одразу сподобалася фанатам з багатьох причин. У мережі відмітили, що дуже приємно було почути композицію від Вєрки рідною мовою, а також ліричний текст підкорив кожного. Одразу почалися пошуки потаємних сенсів.

Андрій Данилко більше не приховує стосунків з Інною Білоконь

Сам же артист прокоментував своє нове творіння так, аби розвіяти всі підозри про таємне кохання, якому б могла бути присвячена пісня:

“Є пропозиція прокинутися вранці удвох…” – хіба можна запропонувати щось романтичніше? У цьому реченні є все: і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне – надія на те, що все буде добре”, – прокоментував Андрій Михайлович.

Та прихильники все одно підозрюють музиканта у таємних зв’язках з колегою по сцені Інною Білоконь. Вже не перший рік їх вважають парою, а зірки тільки і раді підігріти чутки. Окрім спільних фото, на публіці вони можуть обійнятися та навіть поцілуватися.

Справжній фурор викликала новина про те, що Андрій Данилко відгуляв весілля. І дійсно Вєрку Сердючку помітили на пишному святі серед молодят. Проте, знаменитий артист лише був запрошеним гостем на виступ разом зі своєю сценічною мамою.

Нагадаємо, що артист ніколи не був одружений. Через це не раз зазнавав кпин у свою адресу щодо орієнтації та уподобань у коханні. Та свої сімейні таємниці зірковий чоловік ніколи не розкривав. Щодо Інни – вважає її своєю подругою.

Більше про життя, творчість та долю улюбленого Андрія Михайловича дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте також підписатися на їх канал:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.