|
24.08.2022 15:17

Переможець Холостячки-2 Задворний відгуляв весілля: зіграли свято кохання під відкритим небом у вишиванках

Знаменитий український бізнесмен, блогер та екс-учасник Холостячки показав, як святкував весілля своїх друзів. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Рік тому завершилися зйомки другого сезону популярного українського реаліті-шоу “Холостячка”. Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного, але їхні стосунки не протривали і трьох місяців.

Стосунки зі Златою Огнєвіч

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний відгуляв весілля

Бізнесмен покинув обраницю заради поїздки, а повернувшись, заявив, що більше її не кохає. Злата Огнєвіч дуже важко переживала розрив. Співачка зізнавалася навіть про те, що була вимушена звернутися до психотерапевта. Після того, як відзняли пост-шоу стосунки між екс-парою лише загострилися. Андрій публічно принизив артистку за її сльози.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний відгуляв весілля

Зараз молоді люди живуть кожен своїм життям. Нещодавно друг Андрія Дмитро Шевченко, який був фіналістом проєкту, зізнався, що Задворний готується до весілля. І хоча новина була більш схожа на жарт, все ж таки чоловік сказав правду.

Нещодавно бізнесмен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з торжества. Весілля зіграли під відкритим небом, у сорочках та вишиванках.

Задворний відповідно був гостем. Чоловік засвітився на багатьох кадрах, а оприлюднив вельми оригінальний: молодята сидять під деревом, а Андрій простягає їм сливу. Користувачі мережі у коментарях одразу ж почали порівнювати дану фотографію з Біблійською сценою. Мовляв, молодята схожі на Адама та Єву.

Також Андрій привітав молоду пару у дописі до публікації та заявив, що це найкращі їхнього життя.