“Гадки не мала, що на мене очікує”: Злата Огнєвіч не стрималася і згадала свою історію з Андрієм Задворним

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше за довгий час згадала про свою участь в шоу "Холостячка". Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч рідко згадує про участь у шоу “Холостячка”, а також про свої стосунки з Андрієм Задворним.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч не стрималася і згадала свою історію з Андрієм Задворним

З початку війни усі свої публікації вона так чи інакше присвячувала подіям в Україні. Співачка всіляко намагалася допомогти, проінформувати та зібрати кошти. Втім, інколи необхідно знаходити час і для особистого. Нещодавно зірка згадала про реаліті-шоу.

Злата Огнєвіч не стрималася і згадала свою історію з Андрієм Задворним

Так, Злата розповіла, що рівно рік тому розпочалися зйомки, на яких вона і познайомилася з переможцем програми Андрієм Задворним.

“Я згадала, що рівно рік тому у той самий час я готувалась до зйомок Холостячка. І звичайно ж таки навіть гадки не мала що в мене очікує”

Злата Огнєвіч не стрималася і згадала свою історію з Андрієм Задворним. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нагадуємо, що ці стосунки протривали півтора місяці. Злата не очікувала такого повороту подій, але раптово бізнесмен заявив, що не кохає її. Після того, як пара побачилася на пост-шоу стало відомо, що Задворний з самого початку не збирався шукати кохання і прийшов за піаром. Це дуже засмутило артистку, яка одразу після ефіру заплакала та розповіла про свої почуття.

Задворний вирішив не жаліти колишню обраницю і почав її критикувати за публічні сльози, що остаточно відвернуло від нього фанатів співачки. На даний момент молоді люди намагаються не згадувати одне про одного на публіку і якщо мова заходить про спільну історію, говорять дуже обтікаюче.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.