|
25.08.2022 23:05

Що переможець Холостячки Еллерт намагався приховати від Мішиної: два невдалих шлюби та дитина від іншої

Знаменита українська екс-пара Олександр Еллерт та Ксенія Мішина досі залишаються обговорюваними, хоча їхня історія давно завершилася. Які ж таємниці приховував комік?

Історія кохання Олександра Еллерта та Ксенії Мішиної схожа на справжню казку. Комік побачив акторку ще задовго до того, як та стала холостячкою. А зрозумівши, що в нього є справжній шанс підкорити її серце, ставши учасником реаліті-шов, одразу заповнив анкету і потрапив на проєкт.

Що переможець Холостячки Еллерт намагався приховати від Мішиної

Не дивлячись на скептичне ставлення аудиторії до коміка, Ксенія обрала саме його. Чи пошкодувала вона про свій вибір, ми ніколи не дізнаємося. Рік тому пара розсталася, але так і не змогла завершити свою історію. Нещодавно стало відомо про спільний відпочинок Мішиної та її екс-обранця в Буковелі. Але завершилася ця інтрижка ще більш бурхливо, ніж офіційний розрив.

Що переможець Холостячки Еллерт намагався приховати від Мішиної

Варто відмітити, що на момент появи Олександра на шоу Ксенія не знала про нього безліч неоднозначних речей. А вся справа в тому, що підкорювати серце холостячки чоловік прийшов, вже будучи двічі розлученим.

Що переможець Холостячки Еллерт намагався приховати від Мішиної. Друга дружина Олександра Еллерта

Вперше Олександр одружився ще у 2007 році. З дружиною Олександр познайомився в університеті. Подружжя розлучилося усього через два роки після весілля. Однак, у них народилася донька, яку назвали Елею. Сьогодні дівчинці 13 років. А в 2014-му гуморист зробив пропозицію своїй подрузі. Але на шлюб чекала така сама доля — пара розійшлася.

Що переможець Холостячки Еллерт намагався приховати від Мішиної. Перша дружина Олександра Еллерта з їхньою донькою

На даний момент перша дружина Олександра вже заміжня за іншим чоловіком і навіть народила другу дитину. Тим часом Олександр намагається відновити стосунки з Ксенією, але все марно. Нещодавно акторка публічно попросила фанатів більше ніколи не асоціювати її з Еллертом.