Екс-дружина Пономарьова Мозгова розповіла, хто винен у її важкій хворобі: після витівки зірки ледь не померла

Любовна історія двох титанів українського шоу-бізнесу Олени Мозгової та Олександра Пономарьова завершилася багато років тому. Але обидва досі згадують одне одного, і не завжди в позитивному ключі.

Минулого року життя Олени Мозгової кардинально змінилося. Ідилії, яка склалася між екс-подружжям настав кінець: Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому звинуватив Олену Миколаївну у подружній зраді.

Зірка дуже гостро відреагувала на слова екс-чоловіка і публічно попросила його більше ніколи її не згадувати. Хоча у знаменитостей і раніше ставалися конфлікти, продюсерка навіть близько не дозволяла собі настільки грубих формулювань.

Олена Мозгова в новому іміджі
Олена Мозгова зізналася, що хотіла померти через хворобу

А вже через декілька тижнів стало відомо, що Олена важко захворіла. Болі були настільки сильними, що продюсерка декілька разів госпіталізувалася. Ліки були сильними, але нічого не допомагало. Вся проблема полягала в тому, що медики не могли поставити жінці правильний діагноз, і це абсолютно нормально, адже хвороба Олени Миколаївни діагностується вельми важко, і статистика це лише підтверджує.

Так, лише через два місяці Мозгова дізналася, що має синдром Лайма. Винен у цьому кліщ, який інфікує організм з укусом.

Олена Мозгова зізналася, що хотіла померти через хворобу

Зірка довго приходила до тями, лікувалася і навіть схудла на 20 кілограмів. А через рік схвилювала мережу сенсаційним зізнанням — їй було настільки погано, що вона хотіла померти. Єдине що тримало Мозгову при житті — це її маленька донька, яка мала потребу у маминій любові.

Олена Мозгова зізналася, що хотіла померти через хворобу

Втім, Мозгова завжди була дуже сильною жінкою і швидко оговталася. Після 24 лютого зірка почала готувати для територіальної оборони і своїм прикладом показувала жінкам, як необхідно жити і діяти під час війни. Зірок-втікачів вона засуджувала і зараз її важко розчулити донатами або благодійними концертами.

Схожі статті