|
26.08.2022 20:31

Шахрай дістався до дружини Володимира Остапчука: Христина розповіла, хто її обдурив та якими були наслідки

Дружина ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про шахрая, який кинув її та ЗСУ на велику суму грошей, а потім зник. І вона вже не перша, хто папався на вудочку "волонтера"

Христина Горняк нещодавно організувала збір коштів на потреби ЗСУ. Загальними зусиллями вдалося зібрати 100 000 гривень. Це вже не перший благодійний збір, яким займається Христина. Минулого разу вдалося зібрати 250 000 гривень. На ці кошти було придбане авто для ЗСУ, а також рації і ще багато чого над потрібного для військових.

Цього разу збір був оголошений на Термо для окремого батальйону “Хартія” та на покупку пікапів для батальйону №217. Гроші було зібрано і залишилося лише придбати необхідні речі та доставити їх хлопцям з ЗСУ.

На горизонті з’явився ніби перевірений волонтер на ім’я Хемич Віталій Ігорович. Тому Христина вирішила діяти саме через нього, повністю довірившись волонтеру. З першими 30-ма тисячами проблем не виникло. Христина передала цю сумму Віталію на купівлю термо, він в свою чергу все  купив та відправив військовим.

скріншот з instagram Христини

Звісно, що не виникло ніяких підозр, адже ЗСУ отримало необхідні речі та гроші пішли за призначенням. Тому наступні 70 000 тисяч Христина також перерахувала Віталію на купівлю пікапів і була впевнена, що все буде добре і вона разом з українцями, які долучилися до збору коштів, зможе наблизити нашу перемогу.

Але Віталій різко зник.До того ж він сам ще відкрив додатковий збір на необхідні  авто, щоб купити кращі. Віталій підтримував діалог з Христиною, в якому обіцяв, що вже на днях купує дві машини. Назбиравши гроші волонтер безслідно зник.

Переписка з псевдо-волонтером

Відомо, що цей псевдо-волонтер, надурив вже не одну людину, відкрившу благодійний збір. Сама цікава деталь, що Віталій особисто спілкувався з військовими, яким повинен був допомогти і безслідно зникав, як тільки мав на руках кругленьку суму.

Христина зробила для себе висновок, що повертається до своєї попередньої системи збору коштів, вона буде все купувати і контролювати самостійно, аби більше не попадати в такі неприємні ситуації.