|
26.08.2022 22:49

Артур Логай зізнався, що важко переживає розлуку з сином, якого забрала дружина: “Сьогодні рівно півроку”

Відомий український актор та переможець останнього сезону "Танці з зірками" зізнався, що перша дружина вже півроку не дає йому можливість бачити старшого сина

Артур Логай намагається тримати особисте під замком, але в його житті стаються ситуації про які неможливо мовчати навіть найсильнішому. На шоу “Танці з зірками” Артур на диво був дуже відвертим. Логай розповідав історії свого життя, від яких йшли мурахи по шкірі. Про свої невдачі та жорсткі падіння, про проблеми і зруйновані мрії. Але його тримала на плаву мрія. Мрія стати актором, за нею Артур біг спотикаючись по дуже складному шляху,але довів собі і іншим, що все можливо.

Логай з синами

Зараз ми бачимо сильного, успішного, талановитого чоловіка, якому вдалося добігти до мрії і не зупинитись, а йти далі. Мало кому відомо, що у Артура є позашлюбний син, його перший син Герман, який з татом не живе. Натомість, у Артура та Германа чудові відносини. Зірковий тато раніше зізнався, що хоче бути найліпшим татом для обох синів.

Герман, це син від попередніх стосунків з жінкою на ім’я Оксана, яка була керівницею проекту Х-фактор, коли Артур прийшов туди в якості учасника. Пара зустрічалася 1,5 року, а потім в них народився син. Але після народження дитини пара протрималась півроку.

Артур Логай та дружина Євгенія

Друга дитина Лев вже з’явився на світ від другої дружини Артура Євгенїї, з якою вони познайомились у 2018 році на зйомках серіаліти “Київ вдень та вночі”. Про дружину Артур каже, “Лише ця жінка змогла мене приборкати”.

Зараз Артур разом із Євгенією та молодшим сином знаходиться в Україні, а його родичів розкидало по всьому світу. От і старший Син Герман поїхав з мамою за кордон. Логай так сильно скучив за дитиною, що не втримався і вирішив присвятити йому пронизливе відео, яке розчулило шанувальників до сліз.