|
27.08.2022 16:28

Боржемська зійшлася з Узелковим? Після років розлуки пара змогла налагодити стосунки: “В мене сяють очі”

Відома українська фітнес-тренер Марина Боржемська прийшла на інтерв'ю до Григорія Решетніка та розповіла про свій роман та взаємини з колишнім.

Розлучення Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова було оточене скандалами. Уся справа в тому, що чоловік, який залишився без родини, вельми бурхливо реагував на все, що відбувається, і в якийсь період часу навіть заперечував, що він залишився самотнім.

Марина Боржемська розповіла про нового коханого

Відповідальність за зруйновані стосунки з дітьми він переклав на колишню дружину. Однак, Марина заявляє, що старший спадкоємець спортсмена взагалі не хоче спілкуватися з батьком, і їй доводиться його вмовляти.

Марина Боржемська розповіла про нового коханого

Нещодавно Марина завітала на ексклюзивне інтерв’ю у програму Григорія Решетніка “Як ти”. Під час розмови вона вперше розповіла про те, що Узелков став причиною серйозних нервів для неї. Однак, впоратися з його поведінкою їй таки вдалося.

Марина Боржемська розповіла про нового коханого

“Вперше після розлучення ми поговорили, як дорослі люди. Він був спокійний, спитав, чи мені потрібна допомога. Якась агресія щодо мене з його боку, їх [дітей] лякає. Діти попросили, щоб я більше не просила їх зустрічатися з ним”, – сказала Боржемська.

Також зірка розповіла, що її серце більше не вільне. Марина знайшла нового коханого і на даний момент перебуває в романі. Таким чином виходить, що і у Узелкова, і у Боржемської повністю налагодилося особисте життя.

“Він розумний, мені є, про що з ним поговорити. Я почала частіше посміхатися. Діти кажуть, що в мене сяють очі”

Також Марина натякнула, що їй таки вдалося провчити Узелкова, який все ж таки зрозумів, кого та що втратив. На даний момент у чоловіка погані стосунки з його власними дітьми. І цілком можливо, що на це вплинув розподіл майна. Марина розповіла, що вона віддала абсолютно все, що колись Узелков приніс в сім’ю.