42-річний В’ячеслав Узелков вперше показав свою маму, яка була свекрухою Боржемської: забрала квартиру невістки

Відомий український боксер, який також був тренером шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков вперше показав свою маму. Як виглядає колишня свекруха Марини Боржемської?

В’ячеслав Узелков подробиці особистого життя не розголошує, особливо після гучного розлучення з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською у 2019-му. З боку їхня родина виглядала щасливою та навіть зразковою, однак насправді все виявилося зовсім не так. Крапку в шлюбі довжиною 22 роки першою поставила саме Марина.

У своїх інтерв’ю Боржемська прямо не говорила, але неодноразово натякала на те, що В’ячеслав міг підняти на неї руку, присутність дітей його не зупиняла. Конкретики спортсменка не надавала навмисне, оскільки вважає, що її слова можуть потягнути неприємні наслідки для Узелкова:

“Люди йому багато чого не пробачать”, – заявила Марина.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
В’ячеслав Узелков показав свекруху Боржемської

Боксер у відповідь на звинувачення колишньої дружини все заперечує та запевняє, що вона поливає його брудом, але не розуміє, чому і за що. Все це відбилося і на стосунках В’ячеславав з дочкою Олівією і сином Робертом – спадкоємці не спілкуються з татом.

Крім того, відомо, що після розлучення спільно нажита Узелковим і Боржемською квартира дісталася матері спортсмена. Саме він під час шлюборозлучного процесу на цьому настояв, через що Марина була вимушена забрати дітей і переїхати до своїх батьків. Але фітнес-тренерка зла за це на екс-чоловіка не тримає:

“Мабуть я віддаю те, що я маю віддати, бо саме цінне в мере вже є – це діти”.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

В’ячеслав Узелков показав свою маму

В Інстаграм-сторіз боксера з’явилося фото з мамою, яку він забезпечив престижним житлом в столиці, хоча живе вона у Вінниці. Ось як виглядає колишня свекруха Марини Боржемської.

В'ячеслав Узелков вперше показав свою маму
В’ячеслав Узелков вперше показав свою маму

Схожі статті