|
31.08.2022 23:02

Лілія Ребрик здивувала сивиною замість свого платинового блонду: що сталося з дружиною Андрія Дикого

Популярна ведуча Лілія Ребрик нещодавно показала, як змінився її образ. Блонд повністю сховався під пишною сивиною, але такі зміни викликають у зірці радість. Дізнайтеся, чому ведуча посміхається собі з копною сивого волосся.

Мрія кожної жінки — якомога довше зберегти натуральну красу свого волосся. Проте, від сивини ніхто з нас не застрахований. Телезірки, у силу своєї професії можуть набагато раніше за всі природні процеси спробувати себе у новому образі, додавши собі років гримом та перукою. Цікаво, бачити, як на очах змінюються улюбленці публіки.

Лілія Ребрик здивувала сивиною

Лілія Ребрик нещодавно показала неймовірне перевтілення у жінку старших років. Кумедності образу додають маленькі кучеряшки. Заради виступу на сцені довелося приміряти на себе сріблясту шевелюру і зробити відповідний макіяж:

“Нас із Танковичем випустили на сцену без гриму. Нарешті!”, — пише заради гумору у сторіз знаменитість.

Лілія Ребрик здивувала сивиною

Як виявилося, такий образ знадобився ведучій так, як вона бере участь у розважальному “Дизель шоу”. Мало хто звертав увагу, що дружина Андрія Дикого багато років розвивається не лише, як диктор телебачення, а й як акторка. Знімалася Лілія у комедії “Папаньки”, “Останній москаль”, “Великі вуйки”. Крім цього Ребрик має ролі і у театральних постановках. Доводилося грати і Галю з п’єси “За двома зайцями”, і Харитину з “Наймички”. Загалом грає серйозні та комічні образи популярна білявка з 2006-го року.

Цікаво, що свою зіркову кар’єру знаменитість змогла віртуозно поєднати з материнством. Відомо, що разом зі своїм обранцем вона виховує двійко донечок. Старшенька цього місяця відгуляла свій перший ювілей. Дівчинці влаштували свято на подвір’ї власного пишного маєтку. Проте, серед запрошений були в цілому родичі.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик вийшла заміж за Андрія Дикого у 2011-му році. Познайомилася пара завдяки роботі на танцювальному проєкті телеканалу СТБ. Тривалий час ведуча отримувала кпини стосовно першого шлюбу свого обранця.