“Мексиканські” вихідні і роздуми про красу: чим вразила Лілія Ребрик

Українська телеведуча здивувала прихильників черговим рецептом.

Зірка українського телебачення й акторка театру і кіно Лілія Ребрик порадувала прихильників черговим смачненьким рецептом. Телеведуча запропонувала підписникам разом з нею приготувати мексиканський соус гуакамоле. вона поділилася рецептом, а заодно порадила одягнути сомбреро і озброїтися гострим ножем. У дописі до фото ведуча додала, що у п’ятницю вона готувала такий соус у студії програми “Ранок з Україною”. Він їй так сподобався, що акторка вирішила побалувати смаколиком домашніх.

Сама Лілія Ребрик дрес коду дотримала і на фото була у традиційному мексиканському капелюсі. Ведуча була одягнена у комбінезон кольору хакі, а у вухах були дерев’яні сережки.

Прихильники зірки подякували за рецепт і вирішили спробувати приготувати.

Окрім смачного рецепту. Лілія Ребрик поділилася роздумами про жіночу сексуальність. Вона поділилася, що для неї сексуальність не має нічого спільного з вульгарністю чи розбещеністю. Зірка театру і кіно розповіла, що для неї це внутрішня сила жінки і відкрила таємницю, що поруч зі своїм зірковим чоловіком завжди почувається Богинею.

На фото телеведуча позує у білому костюмі, напівлежачи у кріслі кольору морської хвилі. На обличчі легкий макіяж, а волосся зірки оформлене у зачіску з ефектом мокрого волосся.

Прихильники не забарилися висловити свою думку. Дехто вважав, що жінка вже народжується сексуальною. а інші зійшлися на думці. що по-справжньому жіноча сексуальність розкривається після народження дітей, адже змінюється фізичне та емоційне відчуття себе.

Більшість фанатів Лілії Ребрик помітили, що її засмутила відсутність співведучого Анатолія Анатоліча, але похвалили ведучу за стійкість і мужність під час ефіру.

нагадаємо, що кілька тижнів тому ведуча сама здавала тест на коронавірус. адже її колега по проекту вже був хворий на COVID-19. у самої Лілії Ребрик все обійшлося.

Схожі статті