Померлі учасники шоу “Зважені та щасливі” з усіх сезонів: Руслана Писанка, Євгенія Мостова та інші

Після участі у популярному теле-шоу "Зважені та щасливі" люди прощаються з життям, це збіг чи закономірність? Дізнайтесь, хто з героїв проєкту назавжди пішов в небуття. 

Життя швидкоплинне і ніхто не може передбачити заздалегідь, коли закінчиться наше існування. На жаль, люди помирають не тільки від старості, відживши свій вік, смерть забирає всіх: молодих, старих, будь-яких професій та життєвих поглядів. Ні гроші, ні популярність не зможуть вберегти людину, якщо закінчився відведений їй час.

Телепроєкт “Зважені та щасливі” за історію свого існування зазнавав як великих знахідок у вигляді переможців, так і великих втрат — своїх учасників. Хто з героїв шоу назавжди покинув не тільки сцену, а й світ живих?

Руслана Писанка

Що вплинуло на здоров'я Руслани Писанки
Померлі учасники шоу Зважені та щасливі

Відома українська акторка театру та кіно завжди відрізнялась від інших артистів своєю нестандартною фігурою. Руслані личили пишні форми, але разом зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим вирішили змінити своє життя там взяли участь у проєкті “Зважені та щасливі”. У липні цього року Україну сколихнула жахлива новина — Руслана Писанка померла. Акторка довго боролась з онкологією, але хвороба перемогла.

Євгенія Мостовенко

Померлі учасники шоу Зважені та щасливі

Героїня третього сезону, Євгенія Мостовенко, вражала своїми результатами. До участі у проєкті вага жінки перевищувала 130 кг. Завдяки навичкам правильного харчування та регулярним тренуванням учасниці вдалося скинути 36 кілограмів зайвої ваги. Здавалося, що після схуднення стан здоров’я повинен мав тільки покращитись. Але сталося непередбачуване — Євгенія померла від крововиливу у мозок.

Ігор Пашинський

Померлі учасники шоу Зважені та щасливі

52-річний герой проєкту Ігор Пашинський за час участі у шоу досяг разючих результатів. Чоловіку вдалося позбутися 51 кілограму зайвої ваги під час знімання передачі, а після вибуття з телепроєкту учасник продовжував худнути вдома. Але вже через 1,5 місяця після повернення додому Ігор попрощався з життям. Причиною цього став обширний інфаркт та виразкова кровотеча. Рідні навіть цікавились у лікарів, чи не міг проєкт “Зважені та щасливі” нашкодити Ігорю, на що медичні працівники запевнили — аби не схуднення, чоловік би помер ще раніше.

Ілля Яковлев

Померлі учасники шоу Зважені та щасливі

Смерть молодих завжди чіпляє найбільше. 32-річний учасник третього сезону, Ілля Яковлев, докладав багато зусиль, щоб змінити своє тіло та своє життя. Молодому чоловікові вдалося не тільки втратити 48 кілограмів зайвої ваги, а й зустріти на проєкті свою майбутню дружину. Через рік інтернет-користувачі були ошелешені новиною — герой шоу помер від інсульту. Можливо, що стрімке схуднення посилило і без того наявні проблеми зі здоров’ям, а можливо, що просто так склалася доля.

Схожі статті