|
06.09.2022 15:09

Дзідзьо відгуляв весілля з розмахом і показав розкішну наречену: Красуня кукольної зовнішності – копія Славії

Фронтмен групи DZIDZIO Михайло Хома відгуляв пишне весілля зі своєю обраницею, просто неймовірної краси. Весілля вдалося відгуляти весело, яскраво і пишно, а головне, з любовью.

Співак Дзідзьо зіграв своє весілля дуже давно, ще у 2013 році він одружився на співачці Славії, пара зійшлась будучи зовсім дітьми, вони кохали один одного ще зі студентських років, їх союз тривав 20 років, це ж півжиття. До весілля пара довго зустрічалась і з’явилися вони в житті один одного в потрібну мить. Михайло і Ярослава разом розвивалися як особистості, артисти і як пара, яка згодом вирішила зробити свої відносини законними.

Восени 2013 року відбулось пишне весілля Славії та Михайла, до речі у день народження Дзідзьо 20 листопада, чому Михайло вирішив поєднати два свята в одне, не зізнається, можливо хотів зробити собі подвійне свято на все життя, щоб з роками було радісніше святкувати. На весіллі було багато людей, був великий торт, білий, весільний, багато щастя, радості та щирих посмішок, адже два молодих серця вирішили поєднати свої ниточки на все життя.

Весілля Дзідзьо

Але, на жаль, на все життя у пари Ярослави і Михайла зберегти кохання не вдалося. Пара розійшлась спокійно без скандалів, звісно Славія мала особисті образи на Михайла, бо чоловік не був готовий до дітей та багато часу присвячував роботі і творчості. В якийсь момент Дзідзьо зрозумів, що їх пара виросла з відносин і вони почали жити окремо, а потім, після 9 місяців розлуки і відвертої розмови, пара прийшла до висновку, що розлучення – це найкращий варіант не ненавидіти один одного і залишитись в нормальних відносинах і зберегти повагу один до одного, незважаючи на те, пара вони, чи не пара.

Весільний кадр Дзідзьо

Наразі Дзідзьо холостяк і одружуватись знову поки що не збирається, але він вже почав думати про те, що все ж таки йому хочеться родинного тепла та затишку.

Холостяк Дзідзьо