Повелитель вовчиць тепер холостяк? Після розлучення з Таюне Олег Винник зняв обручку (ФОТО)

Правда про шлюб знаменитого українського виконавця Олега Винника зТаюне вже давно вийшла назовні, та чи існує імовірність, що все змінилося?

Як зізнається Олег Винник, він не розкриває деталі особистого життя через те, що не хоче бути популярним через свій шлюб або амурні справи. Іними словами, зірка не бажає піаритися на своїй сім’ї. Тривалий час артист заявляв, що холостий, але згодом почали виходити назовні деталі його стосунків з бек-вокалісткою Таюне. Коли колишні односельчани Олега з головою видали його шлюб з Таїсією Сватко, він припинив робити будь-які заяви.

Олег Винник зняв обручку і вразив публічною заявою

Олег Винник зняв обручку і вразив публічною заявою

Думки шанувальників артиста щодо його сімейного статусу розходяться: одні вважають, що Олег не носить обручки не просто так, а тому що давно розлучився і просто продовжує співпрацювати з колишньою дружиною, інші ж не вірять у це, а відсутність обручки пояснюють сценічним образом вічного холостяка.

“На сцені обручку треба знімати — беріть приклад із Винника”,— несподівано заявила якось Оля Полякова.

Інакше кажучи, співачка дала зрозуміти, що у повсякденному житті повелитель вовчиць носить обручку, а перед виходом на сцену знімає його.

Сам артист все ж таки заявляє про те, що він самотній, а своїм ставленням до шлюбу навіть дивує.

“Ми маємо працювати над любов’ю кожного божого дня. Ми маємо хотіти любити. Говорю це з власного досвіду. Для мене найскладніше у роботі над стосунками полюбити комплекси, недоліки людини. Не примиритись, адже тоді це буде тягар”

Чи можна цей меседж розшифрувати, як розповідь про невдалий союз жінкою, сказати важко. І тим не менш, його Таюне залишається поряд з ним і дотримується правил приватності, які встановив повелитель вовчиць.

Схожі статті