Categories Шоу-бізнес

Всі чоловіки Наталії Мосейчук: скільки разів ходила до РАГСу ведуча та кому наважилася подарувати дитину

Популярна зірка українського телебачення, Наталія Мосейчук, має цікаву історію особистого життя. Дізнайтеся скільки разів виходила заміж зірка та кому наважилася подарувати свого первістка.

Наталія Мосейчук — популярна та серйозна ведуча. Вона заслужила авторитет завдяки політичним передачам. Проте, прихильникам зірки “плюсів” цікава не лише її кар’єра, а й особисте життя. А воно у знаменитості має цікаву історію.

Коли Наталія Мосейчук вийшла вперше заміж?

Всі чоловіки Наталії Мосейчук

Для Наталії тема першого шлюбу — табу. Відомо, що вона зустріла свого колишнього обранця ще у студентські роки. Омріяне заміжжя прикрасила поява маленького синочка у 1998-му році. Хлопчика назвали Антоном і у дуже маленькому віці він зрозумів, що таке розлучення батьків.

До речі, дитину Мосейчук виховували спершу її власні батьки, адже жінці належало поїхати у Київ аби реалізувати талант. При першій же можливості вона забрала сина до себе. Нині він радує маму успіхами у навчанні, адже не всіх студентів запрошують на навчання іноземні ВНЗ.

Всі чоловіки Наталії Мосейчук

А ось другий шлюб приніс ведучій справжнє жіноче щастя. Свого чоловіка часто на публіці називає Іллєю Івановичем. Саме з ним зірка вже чимало років разом. У 2012-му Наталія наважилася на другу дитину. Малюку дали красиве ім’я Матвій.

У подружжя інколи точаться дискусії стосовно виховання хлопця, адже знайти золоту середину у формуванні дитячого графіку навчання та відпочинку завжди непросто. Втім, Наталія така демократична мати, що завжди бере до уваги думку дітей.

Всі чоловіки Наталії Мосейчук

Цікаво, що Іллі вдалося побудувати гарні стосунки і зі старшим сином коханої від першого шлюбу. Родина знаменитості завжди проявляє дружність та шанобливе ставлення один до одного. Маленький Матвій не приховує, що сумує за братом і завжди чекає його канікул.

Нагадаємо, що Наталія почала розвиватися, як журналістка ще за студентських років. Працювала на “Інтері” та на “5 каналі”. Передача “Право на владу” принесла Мосейчук найбільший успіх.

Share