|
07.09.2022 22:30

Арсен Мірзоян взяв на руки крихітну дівчинку: у родини Тоні Матвієнко сталося чимале поповнення (ФОТО)

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко — міцна сімейна пара українського шоу-бізнесу. Нещодавно співачка показала фото, де її обранець тримає на руках крихітну дитину. Дізнайтеся все про поповнення у родині співачки.

Тоня Матвієнко нещодавно показала у сторіз в Інстаграмі цікаву атмосферну світлину. На ній зібралася вся родина. Ніна Матвієнко, як головна у сім’ї, звісно воцарилася посередині. Біля мами поруч сидить її старша дочка від першого шлюбу. Арсен Мірзоян дуже гарно прийняв дівчинку у родину, а його дружина відповіла взаємністю: вона не стала противитися спілкуванню коханого з синами від колишньої. Більше того, з хлопцями подружилася та навіть їздила з усіма на відпочинок.

Арсен Мірзоян взяв на руки крихітну дівчинку

Втім, у подружжя є і своя спільна донька. Саме її крихітну, яку так ніжно любить татко, і показала співачка у мережі. Для прихильників зазначила прямо на фото, що це архівна світлина з 2016-го року. Як раз саме тоді і народилася 15-го січня маленька Ніна. Немовля назвали на честь легендарної бабусі.

Арсен Мірзоян взяв на руки крихітну дівчинку

З дівчинкою зараз популярна матуся багато проводить часу разом. Через війну Тоні з донечкою довелося евакуюватися у Європу. Відчайдушна співачка не приховувала того, що готова заради дитини піти навіть на чорну роботу, аби тільки її принцеса не відчувала себе обмеженою ні в чому.

Знаменитий тато Ніни Мірзоян спершу пішов зі зброєю у руках захищати Батьківщину. Він не приховував своїх войовничих настроїв і бити ворога був готовий одразу. Як тільки небезпека відступила від Київщини, рід діяльності Арсен змінив. Він вирішив зайнятися волонтерством. Та і у цій сфері роботи було чимало. Доводилося навіть згадувати своє не зіркове минуле та ремонтувати автівки для бійців.

Нагадаємо, що співак досі не обірвав повністю зв’язки з колишньою дружиною Анною. Жінка лишилася у рідному Запоріжжі. Не відомо де зараз перебувають і старші діти артиста. Їхня мама давно не показувала спільних світлин з синами. Сподіваємося, у цієї родини все під контролем.