Леся Нікітюк показала пікантний образ на Геловін

Страшне свято у милому образі.

Українська ведуча Леся Нікітюк вирішила перетворити моторошні образи на милі готичні. Саме такий костюм обрала теледіва на родинне святкування, знімками якого дівчина поділилася у мережі. На фото Леді Ле позує у чорній корсетній сукні з чорно-червоним вінком на голові. На обличчі ведучої взагалі немає макіяжу. На одному з кадрів видно, що теледіва святкувала містичне свято з родиною сестри та племінницями. Образи дівчаток теж доволі милі і зовсім не страшні.

На задньому плані у неї камін з помаранчевою гірляндою і свічками. Леся сидить на виступі внизу каміна а у кошику біля її ніг лежать гарбузи різних розмірів і форм.

 

Прихильникам дуже сподобався такий милий образ Лесі Нікітюк. вони оцінили його схвальними коментарями, зауваживши, що на страшне свято костюм зовсім не страшний. Дехто з прихильників навіть пожартував. що наступною холостячкою буде саме Леся Нікітюк, адже ведуча вже підготувала гарбузи.

Згодом Леді Ле поділилася відео свого песика Рафіка з чудернацькими очима на мордочці. Відео ведуча присвятила всім очам, про що зазначила у підписі.

 

Прихильники посміялися у коментарях і зауважили, що леся та ще гумористка і песикові взагалі не буває сумно з такою господинею. Деякі щиро пожаліли собаку. Також прихильники відмітили Лесю-приколістку, готового до свята собаку і написали. що Рафік зробив їхній день.

Гумор Лесі Нікітюк допоміг дівчині влаштувати веселий Хелловін не лише родичам, а й домашньому улюбленцеві. Такий варіант свята оцінили всі схвальними коментарями і жартівливими підписами.

Схожі статті