48-річний Андрій Данилко сильно схуд та зізнався, що позбавився 14 кілограмів зайвої ваги: фото “до” і “після”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко, який завжди мав щільний тип тіла, Нещодавно сколихнув мережу зізнанням про серйозне схуднення.

Впродовж усього свідомого життя Андрій Данилко не був худим. Звісно, сказати, що він мав проблеми з увагою важко, і тим не менш, як з’ясувалося, йому було від чого позбавлятися. Нещодавно артист завітав на інтерв’ю до шоу “І гримнув Грем”, в якому він розповів, як йому вдалося скинути такий великий об’єм.

Андрій Данилко сильно схуд

Андрій Данилко сильно схуд

Виявляється, зайва вага була напряму пов’язана з хворобою Андрія Данилка, про яку декілька років підряд говорила преса. Артисту все ж таки вдалося налагодити свій сон, і тому позбавлення від кілограмів також пройшло добре.

“У мене як у піонерському таборі. Такий розклад, ви не повірите. Я більш-менш налагодив сон, я скинув багато кілограм. Майже 14 кілограм скинув. Я встаю о 7:40, такий розклад, як у таборі я спеціально зробив. Тут у мене така їжа…”

Нагадуємо, що минулого року в Україні заговорили про важку хворобу Андрія Данилка. Сталося це через Юрія Нікітіна, який проговорився журналістам про проблеми зі здоров’ям у артиста.

Згодом надійшли деталі про те, що у співака була глибока депресія через скандал у російській федерації близько 10 років тому. Адже чоловіка всерйоз звинуватили в антиросійські пісні, і заборонили виступати не території країни. Втім, піар–відділ виконавця завірив, що окрім проблеми зі сном, Андрій Данилко не від чого не страждає.

Для того, щоб налагодити свій режим артист навіть мав свою особисту кімнату у санаторії, куди регулярно приїжджав. Судячи з усього, боротьба за здоровий сон продовжувалася багато років. Тож тепер Андрій може похизуватися результатами цієї складної боротьби.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.