Юрій Горбунов та Катя Осадча вперше зізналися, з чого розпочався їхній роман: “Ось так зайшов на чайок”

Відоме зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катерина Осадча вперше розповіли про початок свого таємного роману, який згодом переріс у шлюб. Усі деталі в статті.

Як відомо, Юрій Горбунов та Катерина Осадча тривалий час зустрічалися абсолютно таємно. Хоча глядачі помічали між ними певну хімію, за офіційною версією телеведучі були лише колегами. Тим паче, що Юрій на той час нібито був одруженими з першою дружиною Людмилою.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зізналися, з чого розпочався їхній роман

Катя Осадча несподівано розповіла про поповнення та показала фото з немовлям
Юрій Горбунов та Катя Осадча зізналися, з чого розпочався їхній роман

У зв’язку з тим, що зірки вельми закриті люди, шанувальники все одно не дізналися про те, як розвивалися їхні стосунки, навіть після зізнання в них. Але 12 вересня Юрій та Катерина прийшли у студію “Сніданок з 1+1” на честь дня народження Осадчої, і вперше розповіли про те, як розпочався їхній роман, і хто його ініціював.

Виявляється, зізнання у почуттях першим зробив Юрій Горбунов, а от вступити у стосунки запропонувала Катя. Спочатку телеведучий підвозив свою колегу, а потім “заскочив до неї на чай”.

“Все почалося з того, що я підвозив Катю, тому що закінчувалися зйомки “Голос.Діти”. Підвозив Катю додому и ось так вот зайшов на чайок”, — пожартував Юрій.

Цікаво, що побралися молоді люди, коли телеведуча знаходилася на останніх термінах вагітності. Через декілька місяців після розпису на світ з’явився Іван Горбунов — первісток Юрія. А вже через декілька років подружжя сколихнуло мережу новиною, адже на підході був другий син зірки Данило.

Пара не приховує, що мріє про дівчинку, але на даний момент Катерина вже є матір’ю трьох хлопців, адже свого первістка народила близько 20 років назад від депутата Олега Поліщука. Тож цілком імовірно, що дочка у подружжя з’явиться шляхом всиновлення.

Схожі статті